Carmen Brumă şi-a schimbat look-ul. Cum arată vedeta după ce s-a tuns

7 februarie, 2020
6 carmen bruma 3 jpg jpeg

Carmen Brumă e pusă pe schimbări. Vedeta a apărut recent cu un look nou, fresh, diferit de cel cu care ne obişnuise de ani de zile. 

Iubita lui Mircea Badea are un program destul de încărcat din punct de vedere profesional. Carmen Brumă are o mulţime de proiecte de care se ocupă, o mulţime de colaborări pe care le onorează cu succes. Vedeta nu uită niciodată de ea, de îngrijirea ei. Carmen Brumă merge regulat la sală, face diferite exerciţii şi se menţine într-o formă de invidiat. Are un trup tonifiat, cum multe femei şi-ar dori. 

Iată că acum, Carmen Brumă a surprins cu o schimbare de look. Vedeta a mers la coafor pentru o transformare. Nu mai are părul creţ aşa cum ştiam, ci s-a tuns mai scurt. Arată diferit şi îi stă tare bine. 

"M-am îmbrăcat frumos, mi-a facut Cristi Pascu freză nouă şi am plecat în oraş!", a scris Carmen Brumă în mediul online. 

Carmen Brumă a dezvăluit cum poţi slăbi 20 kg în patru luni!

Are 42 de ani, vârstă împlinită în urmă cu mai puţin de o lună, silueta ei este de invidiat, iar acum Carmen Brumă a decis să le împărtăşească şi fanilor din experienţele ei.

Partenera de viaţă a lui Mircea Badea a afirmat că a creat recent un program care le poate ajuta pe doamne şi domnişoare să slăbească 20 de kilograme în patru luni.

„Am lansat o mini-carte, care conţine sfaturi, reţete motivaţionale care să te ajute, dar şi cinci antrenamente săptămânale. Ele sunt diferite, în fiecare zi faci alteceva şi poţi lucra toate grupele musculare. Fiecare antrenament are o zonă principală pe care o lucrează. Sunt foarte bune pentru că niciunul nu durează mai mult de 20 de minute şi se lucrează cu propria greutate. Sunt exerciţii create de mine, pe baza experienţei mele de până acum“, a spus Carmen Brumă.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg