Carmen Brumă te invită într-o vacanţă exotică cu workshop-uri de nutriţie şi mişcare

4 august, 2021
1 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 1 jpg jpeg

Ce-ar fi să îmbini bucuria unui concediu exotic cu provocarea de-a merge într-o tabără cu cursuri despre un stil de viaţă sănătos? Iată ce vacanţă activă îţi propune acest guru al stilului de viaţă sănătos.

Nu doar că e celebră pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, dar este şi autor, jurnalist, tehnician nutriţionist şi instructor de fitness. Cu acreditări ca tehnician nutriţionist, specialist în diete şi instructor aerobic-fitness, Carmen Brumă a fost premiată de mai multe ori pentru programele sale de slăbire de succes. Iar acum îţi propune cea mai în vogă vacanţă: un pachet turistic special creat pentru cei care îşi doresc să îşi petreacă concediul într-o destinaţie exotică surprinzătoare, să aibă parte de un sejur activ, să profite de momente de relaxare supremă oferite de un hotel de lux şi să afle cum să aibă un stil de viaţă sănătos. Totul într-o destinaţie vedetă: Kenya.

Practic, Carmen Brumă, în parteneriat cu Eturia, te invită într-o incursiune unică, ce îmbină entuziasmul unei vacanţe active, minunile şi autenticul Kenyei (safari, plajă la malul Oceanului Indian, snorkeling în zona de corali, demonstraţii culturale locale) cu relaxarea supremă pentru a se deconecta de cotidian. În plus, pachetul are şi o serie de alte activităţi incluse: talasoterapie, tratamente SPA, lecţii de gătit sau cină pe plajă.

stanga
dreapta
6 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 1 jpg jpeg
2 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 2 jpg jpeg
3 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 3 jpg jpeg
4 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 4 jpg jpeg
5 carmen bruma vacanta activa kenya nutritie si miscare 5 jpg jpeg

Carmen Brumă le va oferi turiştilor trei workshopuri: «Coordonatele unui stil de viaţă sănătos»„ «Cum ne menţinem silueta în vacanţă» şi «Principii sănătoase de viaţă pe termen lung». În acelaşi timp, Carmen va însoţi grupul pe tot parcursul vacanţei, astfel că turiştii pot socializa cu ea pentru mai multe detalii şi sfaturi pentru o viaţă sănătoasă.

Alături de ea se va afla şi buna sa prietenă, Adina Halas, realizatoare şi prezentatoare TV, dar şi influencer şi lider de opinie în zona de beauty şi make-up, care va oferi sfaturi pentru alegeri sănătoase 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg