Cât de ataşat este Alain Delon de câinii lui! Uite care e ultima dorinţă a actorului

23 octombrie, 2018
1 alain delon inmormantare jpg jpeg

Starul francez a fost mereu un iubitor de animale, iar acum, când simte că sfârşitul îi este aproape, nu vrea să se despartă de câinii săi sub nicio formă.

Alain Delon a avut mereu câini, pe care i-a iubit ca pe nişte membrii ai familiei. Din păcate, acum, pe fondul problemelor de sănătate, starul francez le dă fiori reci fanilor săi, afirmând că sfârşitul îi e aproape şi că deja ştie cum vrea să fie înmormântat, motiv pentru care s-a însingurat şi mai mult şi preferă să stea cu câinele său.

Actorul francez a fost recent pacientul unei clinici din Elveţia, unde a fost operat, lucru pe care familia a ales să-l ţină departe de ochii presei. Totuşi, în contextul agravării stării sale generale, starul pare să se fi resemnat şi a dat deja dispoziţii despre cum să se desfăşoare înmormântarea sa.

image

Acum în vârstă de 82 de ani, Alain Delon vrea să fie înmormântat pe domeniul său din Douchy, întins pe o suprafaţă de 55 de hectare, unde este amenajat şi un cimitir al familiei. Lucru mai puţin obişnuit este că cimitirul găzduieşte şi mormintele patrupedelor familiei, din 1975 şi până acum aici fiind îngropaţi „50 de câini, fraţi şi surori", se arată în revista franceză "Paris Match". „Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte. Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei”, a declarat Alain Delon.

image

Actorul a avut întotdeauna o relaţie specială cu prietenii săi necuvântători, acum având alături un ciobănesc belgian pe nume Loubou, în vârstă de trei ani. 

image

„Îmi lipseşte atunci când nu sunt cu el. Am avut 50 de câini în viaţa mea, dar cu acesta am o relaţie specială. Mă enervează că nu vrea să urce scara interioară şi, dintr-o dată, am văzut că nu pot să dorm fără el, dar asta se va rezolva. Are caracter, nu iubeşte pe toată lumea”, a mai spus actorul. De altfel, Alain Delon este atât de ataşat de Loubou, încât a mărturisit că vrea ca acesta să fie eutanasiat în cazul în care actorul va muri înaintea sa. „Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună (cu câinele, n.r.). îi va face o injecţie, pentru ca el să moară în braţele mele. Prefer să moară aşa, decât să ştiu că va muri culcat pe mormântul meu din cauza suferinţei cauzate de despărţirea noastră”, a mărturisit Alain Delon.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg