Cât de bine arată Dr.Quinn şi Sully, la 23 de ani de la încheierea serialului! Fotografii de la reuniunea celor doi cu alţi colegi de serial

7 decembrie, 2021
4 dr2 jpg jpeg

La 23 de ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Dr.Quinn, eroina principală, actriţa Jane Seymour, care arată minunat la cei 70 de ani ai săi, s-a reunit cu trei dintre colegii săi de platouri.

Ei bine, Jane a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de interpretul lui Byron Sully, actorul Joe Lando, care va împlini 60 de ani pe 9 decembrie, şi de William Shockley (Hank Lawson) şi Jason Adams (Preston A. Lodge III).

Cei patru actori din serialul Dr.Quinn s-au întâlnit după atâţia ani pentru a-l sărbători pe Joe Lando, acesta din urmă fiind de nerecunoscut cu păr scurt şi grizonant. De fapt, actorul care l-a interpretat pe iubitul eroinei principale în show-ul difuzat între anii 1993 şi 1998 arată mai bine ca oricând, foarte fit şi chipeş, în ciuda vârstei din buletin.

Joe Lando este căsătorit din anul 1997 cu aceeaşi femeie, pe numele ei Kirsten Barlow, care i-a dăruit nu mai puţin de patru copii. Cât despre Jane, aceasta are la activ patru mariaje sfârşite în divorţ, cel mai recent în anul 2015, şi este, la rândul ei, mamă a patru copii şi bunică.

Este clar că doctorul Quinn a găsit poţiunea miraculoasă a tinereţii fără de bătrâneţe şi a împărtăşit-o şi cu colegii ei de serial, care se ţin bine în ciuda faptului că nu se mai află la prima tinereţe.Recente pe Ok! Magazine

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg