Cât de bine arată Gwyneth Paltrow în costum de baie la 48 de ani. Care sunt secretele de frumuseţe ale actriţei

12 august, 2021
1 gwyneth paltrow 3 jpg jpeg

A avut toată viaţa o siluetă suplă, iar acum, la 48 de ani, corpul său este perfect tonifiat. Imaginile postate recent pe Instagram de actriţă sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Militantă ferventă a sănătăţii, Gwyneth Paltrow se menţine în formă cu mişcare şi un stil de viaţă sănătos. Iar soluţiile le prezintă adesea prin intermediul platformei sale de lifestyle, Goop.

Actriţa a publicat o fotografie cu ea în costum de baie, lăsând la vedere un abdomen care ar face invidioasă orice adolescentă. Iată deci încă o vedetă care ne întăreşte convingerea că vârsta e doar un număr şi că suntem ceea ce mâncăm. Recent, actriţa a publicat şi un meniu pe care îl consumă constant la prânz, format din legume verzi şi somon gătit lent sau la abur. Ideea este ca pregătirea meselor să se facă fără prăjeli, iar alimentele să rămână cât mai aproape de forma lor naturală. Şi nu în ultimul rând, vedeta îndeamnă la post. Post cu apă, post intermitent şi chiar post intuitiv. Cât mai puţină hrană şi cât mai multă gândire pozitivă.

Potrivit sfaturilor GOOP, secretul constă într-o abordare completă şi complexă, ce cuprinde o alimentaţie sănătoasă, exerciţii fizice, suplimente alimentare, o rutină de îngrijire a pielii temeinică, dar şi câteva produse de înfrumuseţare, precum un iluminator sau un autobronzant. Gwyneth Paltrow a mărturisit pentru Goop că iubeşte saunele cu infraroşu şi că acestea o ajută nu doar să fie mai relaxată, ci şi să obţină o strălucire sporită. „Fac saună cu infraroşu ori de câte ori pot. Plec de acolo mult mai relaxată, dar şi cu o piele mai strălucitoare”, a spus actriţa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}