Cât de hot este noul iubit al lui Miley Cyrus!

10 octombrie, 2019
3 deschidere miley jpg jpeg

Chiar şi bărbaţii îl consideră irezistibil. Nu doar Miley Cyrus. Şi încă bărbaţii care se declară heterosexuali. "Trupul tău este un tărâm minunat!" Cine a spus asta despre iubitul lui Miley?

Îl cheamă Cody Simpson, are 22 de ani şi este un artist australian multitalentat: cântă, dansează, compune muzică, joacă în filme... Şi a cucerit-o pe Miley Cyrus, care nici nu şi-a finalizat încă divorţul de Liam Hemsworth. Şi nici n-a plecat bine de pe iahtul pe care se săruta în vacanţă cu prietena ei, Kaitlynn Carter...

cody 4 jpg jpeg

Internată de urgenţă, cu amigdalită, Miley a fost vizitată la spital chiar de Cody Simpson, artista scriind: "Când te vizitează iubitul....". Miley a confirmat astfel relaţia cu Simpson, iar Justin Bieber, proaspăt însurat cu Hailey Baldwin, nu s-a putut abţine să nu comenteze: "Trupul tău este un tărâm minunat!". Ba  mai mult, Justin a sugerat şi o întâlnire în 4: El, cu Hailey + Miley cu Cody.

Îndrăgostitul australian a şi cântat pentru Miley, în vizita la spital, o piesă pe care el a compus-o pentru ea. Iar Miley a postat un instastory alături de el la întoarcerea acasă... Aşadar, Cyrus nu pierde deloc timpul după divorţ. Însă o sursă din cercul ei de apropiaţi spune că artista nu caută ceva serios acum şi vrea doar să se distreze.

cody 3 jpg jpeg
cody 2 jpg jpeg
cody 1 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg