Cât de îndrăgostit e Pepe de noua lui iubită! Cântăreţul şi Yasmine se simt de minune în vacanţă

5 august, 2021
6 pp png png

Pepe şi Yasmine Ody se distrează de minune la Cannes, mărturie stau imaginile şi filmuleţele pe care le postează frecvent artistul pe Instastory-urile sale, neuitând niciodată să îşi eticheteze iubita tinerică.

Povestea vine după un an greu, marcat de divorţ, întrucât artistul latino s-a despărţit de Raluca Pastramă în februarie, după aproape 9 ani de mariaj. Căsătoriile lui Pepe au fost mereu sub semnul suferinţei, atât cea cu Raluca, cât şi cu Oana Zăvoranu sfârşindu-se abrupt, cu lacrimi şi suferinţă. Dezamăgirile sale s-au tradus adesea în cântecele pline de emoţie şi durere, însă acum perioada aceea este istorie pentru el.

Tânăra make-up artist în vârstă de 26 de ani i-a readus bucuria şi pofta de viaţă.

Deşi o cunoaşte de mulţi ani, relaţia lor a devenit o certitudine în iunie 2021. După divorţ, Pepe a mărturisit la emisiunea Xtra Night Show că nu exlude o a treia nuntă: „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aş avea o relaţie, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să ştii… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă aşa vrea Dumnezeu!”, a spus Pepe.

Până la o eventuală căsătorie, perechea se distrează în vacanţă, alături de mai mulţi prieteni, la Cannes. De acolo, Pepe şi Yasmine au publicat mai multe fotografii.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg