Cât de mult îşi iubeşte Pierce Brosnan soţia, chiar şi după 30 de ani de relaţie. Greutăţile nu i-au ocolit, dar i-au întărit

30 iulie, 2021
1 pierce brosnan si keely shaye smith 5 jpg jpeg

Ele sunt celebrităţile care ne inspiră. Pierce Brosnan este îndrăgostit de soţia lui, chiar şi după 27 de ani de căsătorie.

Deşi criticată de presa mondenă pentru imperfecţiunile trupului, Keely Shaye Smith l-a cucerit iremediabil pe frumosul Pierce Brosnan.

Nu a curs lapte şi miere mereu în relaţie, dar au ştiut să se ţină de mână când au fost furtuni. Multe relaţii îşi pot pierde magia, dacă cei implicaţi nu luptă să o menţină. Nu este cazul pentru Pierce şi Keely. Cuplul celebrează aproape 30 de ani de când sunt împreună. Şi au început cu sufletele suferinde. Când a cunoscut-o pe Keely, Pierce încă jelea pierderea soţiei sale. Moartea ei l-a devastat, însă Keely a fost forţa de care avea nevoie în acea perioadă. Ea l-a înţeles şi i-a dat voie să îşi jelească pierderea până ce rana se va fi închis.

Pentru asta, Pierce îi este şi acum recunoscător. Însă durerea de atunci avea să-i pregătească pentru o nouă mare încercare a vieţii. Câţiva ani mai târziu, fiica lui, Charlotte, avea să moară cu acelaşi diagnostic implacabil ca al mamei sale: cancer ovarian.

Prietenii cuplului spun că doar tăria lui Keely l-a menţinut pe Pierce pe linia de plutire. Întrucât pierderea copilului l-a aruncat în braţele unei depresii crunte, dar soţia sa i-a dat sprijinul de care avea nevoie încă o dată.

E o poveste de viaţă emoţionantă, despre cum pierdem ceva şi câştigăm altceva. O relaţie despre iubirea adevărată, care poate izbândi toate greutăţile, dacă este reală.

Pierce Brosnan spunea despre soţia sa: ”Ea are acea putere fără de care nu ştiu dacă aş putea trăi.”

Ce spun cei doi despre secretul unei relaţii de succes

Pierce şi Keely cred că o relaţie fericită şi timpul petrecut împreună sunt două ingrediente cu care nu poţi da greş, scrie revista People.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}