Cât de schimbată era viaţa lui Andrei Pavel acum opt ani! Ce declara despre fosta soţie şi cu cine se iubeşte acum?

23 octombrie, 2018
3 pavel poza mare jpg jpeg

În urmă cu opt ani, fostul antrenor al Simonei Halep ne primea în casa lui din Phoenix (Arizona), acolo unde se hotărâse să înceapă o viaţă nouă alături de soţia lui din acea perioadă, nemţoaica Simone, cu opt ani mai în vârstă decât el, şi cei doi copii ai lor, Caroline (18) şi Marius (15). Noi i-am fotografiat la început de primăvară, în 2010, chiar după ce pe atunci familia Pavel terminase de renovat casa. 

image

„Decizia de-a ne muta în State n-a fost una uşoară, deşi nouă ne plăcea mult America şi ne gândeam de ani buni să ne stabilim aici. Când eu jucam tenis şi mergeam în turnee, ar fi fost prea greu să facem această mutare, aşa că am aşteptat până m-am retras“, spune pe atunci Andrei Pavel (44), care, între timp, a divorţat de Simone şi s-a întors în România. 

Şi unde, după câţiva ani de relaţie cu fosta lui elevă, jucătoarea de tenis austriacă Tamira Paszek, se iubeşte cu o frumoasă antrenoare de tenis din România, Adriana Vârbanciu (36).

image

Cu fosta nevastă, Simone, Andrei s-a decis să se aşeze la casa lui de la frageda vârstă de 20 de ani. Dar viaţa de soţie de tenisman nu a fost deloc uşoară pentru Simone, aceasta fiind nevoită să-şi vadă jumătatea mai mult la televizor decât în căminul conjugal. „Sigur că soţiei mele i-a fost greu să ţină frâiele familiei atâţia ani, dar ea nu mi-a reproşat asta niciodată. Din contră, m-a ajutat şi m-a sprijinit pe toată perioada în care am jucat tenis. Fără ea nu cred c-aş fi reuşit să am o carieră atât de frumoasă şi atât de lungă“, mărturisea, acum opt ani, Andrei Pavel. 

Câte s-au schimbat în viaţa fostului tenisman, între timp! În 2014, acesta şi Simone au dvorţat, fosta soţie rămânând în America, în timp ce Andrei a revenit în ţară.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg