Cât este de frumoasă fosta soţie a lui Marc Anthony. Top modelul din Venezuela încinge atmosfera la plajă cu ţinutele sale - Galerie foto –

4 martie, 2022
1 shannon de lima jpg jpeg

Fosta soţie a lui Marc Anthony este superbă. Top modelul din Venezuela face senzaţie în mediul online cu fotografiile sale senzuale.

Shannon de Lima obişnuieşte să meargă des la plajă şi să-şi înnebunească fanii cu imaginile exotice pe care le postează. Şi asta fiindcă are o siluetă fără cusur.

Obişnuită cu şedinţele foto, Shannon publică imagini spectaculoase atât de la malul mării, dar şi de la ea de acasă. Conştientă de frumuseţea sa aparte, ştie cum să-şi pună în valoare atu-urile fizice.

Marc Anthony s-a căsătorit cu Shannon de Lima în noiembrie 2014, în Republica Dominicană, iar nunta s-a ţinut pe proprietatea spectaculoasă a artistului, La Romana. Din păcate, fericirea nu a ţinut prea mult, iar iubirea s-a destrămat după doar trei ani, cei doi divorţând în 2017.

Shannon de Lima nu a făcut copii cu celebrul artist latino, însă are un fiu din relaţia sa anterioară cu Manuel Sosa, un cunoscut actor, model şi prezentator TV din Venezuela.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg