Cât s-a schimbat Liviu Vârciu de când este tătic! Ce face artistul în fiecare dimineaţă

21 august, 2019
3 liviu varciu are coronavirus 2 jpg jpeg

Liviu Vârciu este acaparat de rolul de tătic. Pentru a fi cât mai aproape de fiica lui, artistul a devenit o persoană matinală.

“Cel mai mişto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este... trezitul de dimineaţă. Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezeşte. Dar dacă m-ar fi sculat altcineva, ar fi ieşit scandal mare”, mărturiseşte şarmantul brunet.

De asemenea, de când s-a mutat la casă, artistul a devenit un om gospodar. “Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă. Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături”, adaugă el.

Liviu Vârciu va putea fi văzut din toamnă la Te cunosc de undeva. Artistul nu se poate obişnui cu lentilele de contact, în schimb, nu-l deranjează să poarte rochii sau pantofi cu toc, atunci când joacă în travesti. “De mic am fost îmbracat în rochiţe, pentru că mama şi-a dorit o fetiţă. Aşa că nu mă deranjează nici hainele femeieşti, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate şi de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”, explică el.Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg