Cât s-a schimbat Liviu Vârciu de când este tătic! Ce face artistul în fiecare dimineaţă

21 august, 2019
3 liviu varciu are coronavirus 2 jpg jpeg

Liviu Vârciu este acaparat de rolul de tătic. Pentru a fi cât mai aproape de fiica lui, artistul a devenit o persoană matinală.

“Cel mai mişto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este... trezitul de dimineaţă. Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezeşte. Dar dacă m-ar fi sculat altcineva, ar fi ieşit scandal mare”, mărturiseşte şarmantul brunet.

De asemenea, de când s-a mutat la casă, artistul a devenit un om gospodar. “Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă. Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături”, adaugă el.

Liviu Vârciu va putea fi văzut din toamnă la Te cunosc de undeva. Artistul nu se poate obişnui cu lentilele de contact, în schimb, nu-l deranjează să poarte rochii sau pantofi cu toc, atunci când joacă în travesti. “De mic am fost îmbracat în rochiţe, pentru că mama şi-a dorit o fetiţă. Aşa că nu mă deranjează nici hainele femeieşti, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate şi de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”, explică el.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg