Cât te costă să faci Revelionul la pensiunile vedetelor! Monica Anghel, Grig Chiroiu şi Mihai Găinuşă şi-au pregătit vilele pentru turişti

17 decembrie, 2020
5 monica anghel a slabit 30 de kilograme 24 jpg jpeg

Monica Anghel, Grig Chiroiu şi Mihai Găinuşă fac bani şi din altceva, nu numai din meseria lor. Chiar dacă suntem în pandemie, ei se străduiesc să-şi reinventeze afacerea şi să o ţină pe picioare şi îşi închiriază pensiunile pentru Revelion.

Pentru vedetele autohtone, care au o afacere în domeniul hotelier, anul acesta a fost unul foarte greu, din toate punctele de vedere. După ce că nu au putut activa în domeniul artistic de când a venit pandemia de coronavirus, nici măcar cu afacerile nu au putut câştiga cine ştie ce. Cu toate acestea, ei rămân optimişti şi şi-au scos la bătaie pensiunile, la sfârşit de an, pentru turiştii care vor să petreacă la ei.

Printre ei, Monica Anghel, Grig Chiroiu şi Mihai Găinuşă. Monica Anghel (49 de ani) deţine, din 2015, un conac cochet aproape de oraşul Câmpulung Muscel. Artista l-a renovat şi l-a scos la închiriat pentru turişti. Din cauza pandemiei de coronavirus, Monica şi familia ei au petrecut la conac cea mai mare parte a acestui an. La pensiunea artistei, turiştii beneficiază de tot confortul. Conacul se numeşte ”Sfânta Elena” şi are 8 camere duble, cu baie proprie, TV, internet şi multe altele. Din cauza regulilor impuse de autorităţi, anul acesta, Monica şi familia ei nu au pregătit un pachet pentru cei care doresc să-şi petreacă sfârşitul de an în conacul ”Sfânta Elena”.

”O cameră cu două paturi şi mic dejun costă 250 lei, camera triplă cu mic dejun 280 lei. Anul acesta nu am făcut ofertă de Revelion din cauza situaţiei actuale. Anul trecut am făcut meniul împreună cu cei care au închiriat tot conacul. Noi respectăm regulile impuse de autorităţi, dezinfectăm permanent peste tot...”, a declarat artista.

Citeşte continuarea aici!



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg