Cătălin Moroşanu a părăsit “Survivor Romania”. Care este motivul

16 aprilie, 2021
4 cata jpg jpeg

Cătălin Moroşanu a părăsit aseară “Survivor România” din raţiuni medicale. Faimosul a suferit o accidentare, motiv pentru care a stat o vreme departe de echipa sa şi de trasee. Decizia finală, anunţată aseară de Daniel Pavel, i-a luat prin surprindere pe toţi concurenţii.

Mesajul transmis i-a emotionat teribil atât pe coechipierii săi, cât şi pe adversari.

“Aici, la <Survivor Romania>, ne dam mastile jos. Si cand facem asta, iese raul din noi, de fiecare data. Nu este un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat,   am facut lucruri extraordinare. Am fost o echipa adevarata. Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne dadeam energia unul altuia, am trait si sentimente extraordinare de victorie, de mandrie, de multumire. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, stangaci, dar sunt mandru ca m-am comportat onorabil. Am incercat sa imi ajut echipa cat am putut de mult. Sa fiti mai buni, sa va iubiti, pentru ca eu vad altfel lucrurile acum, din afara. Sa ne comportam ca o echipa, sa impartim totul intre noi. Fiti oameni adevarati, nu va pierdeti… Vreau sa va spun ca a fost o onoare sa lucrez cu voi, sa dea bunul Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe”, a spus Catalin Morosanu.

Un gest impresionant de fairplay a fost acela in care i-a multumit “eternului” sau adversar de pe trasee, Starlin,  acesta din urma stapanindu-si cu greu lacrimile la auzul vorbelor lui Catalin Morosanu.