Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, îndrăgostiţi ca-n prima zi. Actriţa nu poartă machiaj şi radiază de fericire în prezenţa soţului

18 martie, 2022
1 profimedia 0667002452 jpg jpeg

Vedetele s-au fotografiat în maşină, iar actriţa şi nemachiată străluceşte. Michael conduce maşina şi este foarte bine dispus.

Ca o ştrengăriţă, Catherine a distribuit prietenilor din online o imagine de tip selfie, când se afla în maşină, în dreapta soţului său, în vârstă de 77 de ani. Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată actriţa de 52 de ani, extrem de fresh şi radioasă, iar unul dintre motive este că se înţelege de minune cu soţul.

Michael o răsfaţă cu flori şi atunci când e plecată la filmări, iar ea îi postează buchetele pe contul său de socializare. Cei doi alcătuiesc un frumos cuplu de 22 de ani, chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă considerabilă, de 25 de ani. Pentru ei, aceasta a fost o binecuvântare, căci actriţa l-a cucerit pe intens curtatul actor la maturitate, când a ştiut altfel să aprecieze o relaţie stabilă. De când este cu Zeta Jones, băiatul rău a devenit bun.

2 zeta si douglas jpg jpeg

Douglas a primit cu multă încântare cele mai recente nominalizări, la SAG Awards. El a fost propus pentru ”Cel mai bun actor într-un serial de comedie”, dar şi pentru ”Cele mai bune prestaţii într-un serial de comedie”, însă, din păcate, nu a plecat acasă cu niciun premiu.

Chiar dacă nu a fost câştigător, Michael Douglas şi-a arătat susţinerea şi solidaritatea pentru poporul ucrainean, care se află în plin război iniţiat de Rusia. Actorul a purtat o cocardă cu culorile Ucrainei la Premii, iar imaginea a distribuit-o şi Catherine Zeta-Jones celor 4 milioane de urmăritori ai săi.Recente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg