Câţi bani a primit George Burcea pentru a participa la "Ferma". Viviana Sposub, iubita lui, a câştigat mai mult decât el

29 octombrie, 2020
6 george burcea bani ferma 1 jpg jpeg

"Ferma" este una dintre cele mai urmărite emisiuni în momentul de faţă. Concurenţii trec prin probe neaşteptate, au parte de dueluri dificile. Onorariile pe care ei le-au primit au fost pe măsură, au muncit, iar apoi a venit răsplata! S-a aflat cât a luat George Burcea, concurentul care a luptat să ajungă până în finală, dar a avut parte de o accidentare neaşteptată!

"Ferma" a adus în faţa telespectatorilor concurenţi din toate domeniile: actori, artişti, cântăreţi, oameni de afaceri, prezentatori de televiziune. Fiecare a venit cu povestea lui, fiecare a impresionat prin comportament, prin forţa de muncă. Emisiunea s-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 şi 500 de euro pe zi, scrie click.ro. 

Unul dintre concurenţii care imediat s-a remarcat a fost George Burcea. Mulţi l-ar fi văzut câştigător pe el, mulţi au spus că el va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Iată că nu a fost aşa, a avut parte de o accidentare, a îndurat dureri mari şi chiar a fost transportat cu ambulanţa la spital. Drumul lui în emisiune a luat sfârsit. Click dezvăluie câţi bani a primit acesta pentru participarea în show. 

George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o recent, a încasat 20.000 de mii de euro. Atâţia bani a luat pentru a apărea în show-ul de la Pro TV. Totuşi, a fost destul de norocos, a plecat acasă cu această sumă de bani, dar şi cu Viviana Sposub, căci cei doi s-au îndrăgostit. Prezentatoarea i-a spus chiar şi marele TE IUBESC. Câţi bani a luat şi prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" pentru a accepta provocarea "Ferma"?

Viviana Sposub s-a ales cu o sumă frumuşică, obţinând în jur de 27.000 de mii de euro.

1 viviana sposub bani ferma 2 jpg jpeg

Click.ro precizează că Giulia Nahmany a luat 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat şi el 15.000 de euro. Anna Lesko a adunat şi ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru a câştigat 50.000 de euro (se zvoneşte că ar fi marele câştigător).

Foto: Facebook, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg