Câţi bani ar fi primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. A fost ofertat şi de Antena 1

7 ianuarie, 2021
1 dan bittman bani revelion tvr jpg jpeg

Dan Bittman a participat la Revelionul organizat de TVR, de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu. Se pare că artistul ar fi primit bani, o sumă mult mai mică decât onorariul pe care îl cerea de obicei.

S-a iscat un adevărat scandal după Revelionul de la TVR, Mugur Mihăescu a fost ţinta atacurilor, dar actorul nu s-a speriat, ba chiar a fost mulţumit de audienţele pe care le-a făcut. Şi Dan Bittman a fost implicat, artistul a dezvăluit că a primit un onorariu mai mic decât de obicei. 

"Ştiţi foarte bine că un asemenea contract este confidenţial şi nu pot divulga suma. Pot să vă spun însă că a fost o sumă normală, ba chiar sub onorariul meu pe care-l practic de obicei. Am considerat că a fost un an aparte, ca atare, am acceptat suma respectivă", a spus el, pentru impact.ro.

2 dan bittman revelion tvr png png

De asemenea, şi Antena 1 i-a făcut o ofertă: "Nici aici nu pot să vă spun suma, dar pot să adaug că am refuzat efectiv suma propusă de cei de la Intact. În cele din urmă am acceptat doar de dragul lui Dan Negru să fiu prezent şi pot dovedi că nu am primit nici un leu pe tema asta!"

Dan Bittman, prima reacţie după scandalul Revelionului de la TVR: "Mă simt mai curat ca lacrima"

Dan Bittman a discutat în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, despre programul de Revelion de la TVR1, care a stârnit reacţii virulente din cauza conţinutului. Emisiunea „Revelion la mine acas”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase, a fost contestată pentru instigare la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus.

Revelionul TVR1 rămâne cel mai discutat subiect al începutului de an. Glumele şi ironiile la adresa autorităţilor, care au impus măsuri de protecţie şi restricţii pe fondul pandemiei, au fost puse în scenă de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase. Iată cum se apără Dan Bittman după reacţiile virulente pe care le-a primit! „În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Foto: Facebook, TVRRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg