Catrinel Menghia, apariții superbe la Cannes, alături de iubitul ei, la doar două luni după ce a născut

22 mai, 2024

Actrița cunoscută în Italia cu numele de scenă Catrinel Marlon a avut două apariții divine la Cannes, la două evenimente separate.

Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg

Aparițiile ei ireproșabile au venit la doar două luni după ce frumoasa româncă a născut, pe 22 martie, al doilea ei copil, Leon, un băiețel venit pe lume în urma poveștii de dragoste pe care fotomodelul o trăiește cu regizorul italian Massimiliano di Lodovico de peste zece ani.

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, și Massimiliano mai au o fiică, pe numele ei Caroline, născută în anul 2019.

Ei bine, proaspăt refăcută după nașterea micuțului Leon, Catrinel a afișat o siluetă divină pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes, acolo unde este prezentă la fiecare ediție. Invitată la premiera filmului The Apprentice, pe 20 mai, vedeta de origine română a ales o rochie burgundi cu paiete, mulată pe corp, completată de o pereche de sandale și bijuterii în ton cu nuanța rochiei.

Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875130130 jpg

O zi mai târziu, pe 21 mai, la evenimentul anual de la Cannes al brandului de bijuterii Chopard, numit de data aceasta “Once Upon A Time”, organizat la celebrul hotel Eden Roc, Catrinel a purtat o rochie diafană, în nuanța pielii și cu un print în relief în ton, piesă accesorizată cu superbe bijuterii cu pietre prețioase.

Catrinel Menghia, pe numele de scenă Marlon, s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de doar 16 ani. De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii.

Frumoasa româncă a fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011. Din 2012, aceasta are o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, căruia i-a dăruit doi copii frumoși, dar cu care nu a făcut, însă, pasul spre altar.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg