Ce a îndurat în copilărie Otniela Sandu: "Eu până la patru ani nu am mers deloc". Ce tratament dificil a urmat atunci

17 septembrie, 2020
5 drama otnielei sandu 4 jpg jpeg

Otniela Sandu a devenit cunoscută publicului larg după participarea sa la "Ferma". Iată că acum începe o carieră în actorie. Dar ce a trăit în copilărie? Vedeta a dezvăluit ce episod dureros a îndurat când era foarte mică. 

Vedeta a fost deschisă şi exclusiv pentru okmagazine.ro a dezvăluit că în copilărie, până la vârsta de 4 ani, nu a mers deloc în picioare. Părinţii au avut mare grijă de ea, aşa au ajuns la un doctor renumit care a tratat-o. 

A purtat o proteză specială care a ajutat-o foarte mult. Nu a mai avut probleme, acum se bazează pe forţele sale, a dovedit şi la TV cât este de luptătoare, de puternică. 

"Tot timpul am simțit că am o stea norocoasă și numele, care provine din biblie, de la Otniel, cred că a avut un aport. Și legat de actorie, mă gândesc că lucrurile nu s-au legat mai repede tocmai pentru ca eu să învăț niște lucruri. În ultimii doi ani am experimentat pe partea asta sentimentală și de vulnerabilitate foarte mult și mă gândesc că am rămas din copilărie cu chestia asta de a ascunde ceea simt. Eu până la patru ani nu am mers deloc, am avut o luxație congenitală bilaterală și niciun medic nu îmi dădea vreo șansă. Și ai mei m-au cocoloșit foarte tare. Doctorul Pesamosca ne-a ajutat să găsim o proteză care îmi ținea picioarele la 90 de grade și cu care am stat vreo doi ani. Toți au zis că e o minune, pentru că acum nu am nicio problemă. Cumva, cred că perioada aceea și-a pus amprenta, pentru că auzeam mereu că nu pot să fac aia, nu pot să fac ailaltă că mă lovesc la picioare și am rămas cu chestia asta să nu arăt ce nu pot să fac, să nu fiu vulnerabilă. Dar am devenit foarte ambițioasă, după cum s-a văzut și la Supraviețuitorul, unde nimeni nu se aștepta să ajung în finală.", a povestit ea exclusiv pentru okmagazine.ro. 

4 drama otnielei sandu 1 jpg jpeg

Otniela Sandu, despre căsătorie şi copii. Când o să o vedem mireasă?

Exclusiv pentru OK! Magazine, vedeta a făcut dezvăluiri despre viaţa personală: "Da, îmi doresc mult de tot copii, iubesc foarte tare copii. Dar o să vină cu siguranță momentul în care o sa am și eu copii. (...) Nu, niciodată nu am fost cerută în căsătorie. N-am niciun inel de acest gen pe deget. Eu mi-am cumpărat două inele și le-am pierdut pe amândouă. Am o obsesie cu inelele, mă sensibilizează. Nici nu vreau să-mi imaginez cum o să fie când voi fi cerută, o să plâng. O să fiu de piatră și apoi o sa mă topesc. Însă cred că inelul acela o să rămână pe deget, n-o să-l pierd, pentru că fix pe inelarul pe care stau verigheta și inelul de logodnă am o aluniță și mereu mă gândesc că e un semn.

Sunt foarte setată pe carieră, recunosc și mai sunt și foarte ambițioasă și convinsă că din perspectiva asta o să ajung acolo unde vreau, dar dacă ar apărea marea iubire acum, nu aș spune nu. Da, acum sunt singură, însă inima mea se duce într-o direcție. Să vedem ce va fi"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg