Ce a mobilizat-o divorţul pe Elena Ionescu! A câştigat Survivor România

31 mai, 2020
1 elena2 jpg jpeg

Elena Ionescu a ieşit câştigătoare în finala Survivor România. Artista va pleca din Republica Dominicană cu premiul de 250.000 de lei.  

"Această frumoasă emisiune a dovedit că prin bunătate poţi să ajungi departe. Sper ca această lecţie de viaţă s-o pot împărtăşi cu toată lumea. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere", a spus Elena.

În competiţie au intrat 29 de concurenţi, dar la sfârşitul celor patru luni de concurs au mai rămas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Elena a dat dovadă de forţă şi curaj şi a reuşit să îşi învingă adversarii.

Înainte de a-şi testa limitele în marea competiţie, artista trecuse printr-un divorţ dureros. Atunci, ea a rămas cu un copil, iar el s-a reîntors la o veche iubire. “Spaima că voi  rămâne cu cel mic fără această latură masculină, fără tatăl lui, m-a panicat foarte tare o perioadă, pentru că, efectiv, nu ştiam cum am să fac faţă, mai ales că trăiesc în Bucureşti singură, părinţii mei sunt în provincie. Cu ajutorul lui Dumnezeu am dat de oameni frumoşi, familia mea a venit lângă mine şi totul s-a rezolvat mai bine decât mă aşteptam!”, mărturisea  Elena într-un interviu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate