Ce a pățit rochia lui Marilyn Monroe după ce a fost purtată de Kardashian. Experții au avertizat! De ce le-a fost frică nu au scăpat

14 iunie, 2022
Kim K jpg

Celebra rochie a fost grav avariată. Voalul din zona posteriorului aproape că a cedat. Înțelegem acum de ce KK a avut în permanență grijă să-și acopere partea dorsală cu o haină.

Kim K (2) jpg

O serie de specialiști și-au exprimat dezacordul când Kim Kardashian a luat controversata decizie de a purta rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022.

Kim K (3) jpg

Chiar dacă fanii vedetei i-au catalogat atunci pe aceștia drept cârcotași, ei bine au avut dreptate. În ciuda faptului că starul de reality-show a slăbit ca să încapă în ea și a promis că va fi super atentă cu piesa vestimentară considerată patrimoniu, au apărut imaginile. Iată cum arată acum celebra rochie crem după cele câteva ore la Met Gala.

met gala PNG

Luni, pagina Pop Culture a venit cu dovada. Din imagini se vede clar cum fermoarul a fost forțat și cusăturile au cedat, subțiind voalul din jurul lor. Este trist, fiindcă rochia era deja expusă într-un muzeu și arăta foarte bine. Așa cum au spus experții, ea trebuia neatinsă și expusă doar la anumite temperaturi.

Din păcate, și câteva cristale cu care aceasta este decorată lipsesc. Au căzut, evident.

În 1962, Monroe o purta pentru prima dată, pe o scenă în care era doar ea. Kardashian o poartă 60 de ani mai târziu, la un eveniment cu multă înghesuială.

rochia Marilyn Monroe jpg

Deși antreprenoarea a muncit mult ca să slăbească, tot nu a putut să ajungă la formele lui Monroe, cum arăta în seara istorică când a cântat ” “Happy Birthday, Mr. President” lui J.F.K. În permanență la Met Gala, Kardashian și-a acoperit partea dorsală cu o haină albă.

Kim Kardashian a dezvăluit Vogue, înainte de petrecere: ”Am un deosebit respect pentru această rochie și pentru ce înseamnă ea pentru istoria americană.”

Ei bine, cu respect sau nu, evidențele nu pot fi negate. Rochia este parțial distrusă, deși Kardashian nu a folosit nici machiajul său de corp pe care îl folosește de fiecare dată.

Experții sunt foarte dezamăgiți de întâmplare. Rochia este expusă la locația din Hollywood a Ripley’s Believe It Or Not! Museum. Reprezentații muzeului au dat asigurări înainte de Met Gala că fragila piesă vestimentară va fi pe mâini bune.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg