Ce afacere îşi deschide Victor Slav în pandemie. Inaugurarea va avea loc în această primăvară

24 februarie, 2021
1 victor slav isi deschide restaurant jpg jpeg

Pandemia a reuşit să le schimbe meseriile de bază. Fost prezentator tv, Victor Slav îşi deschide un restaurant în buricul Capitalei. Fotoreporterii Click! l-au surprins în câmpul muncii.

Celebritatea nu mai ţine de foame şi nu aduce venituri constante. Aceasta este concluzia pe care o putem trage după ce două persoane publice, cu notorietate la nivel naţional, au ajuns să lase apariţiile tv din care “încasau” doar vizibilitatea, nu şi bani, şi să pună osul la treabă, pe româneşte. Victor Slav a fost prezentator la Kanal D, apoi asistent la o emisiune la acelaşi post. În pandemie, apariţiile s-au rărit exagerat, a mai participat doar în calitate de invitat, şi de aici se înţelege că nu a mai fost remunerat în nici un fel.

Însă această situaţie l-a încurajat pe Victor Slav să îşi descopere alte talente şi surse de venit. Cel mai sexy bărbat din showbiz s-a făcut patron de restaurant, iar fotoreporterii Click! l-au surprins în câmpul muncii, adică direct pe şantier. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu îşi deschide un restaurant cu specific internaţional pe bulevardul Decebal, din Bucureşti, iar lucrările sunt aproape de final, astfel că inaugurarea va coincide cu debutul primăverii.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg