Ce au făcut Dana Rogoz şi soţul ei de Valentine's Day după ce au culcat copiii

15 februarie, 2022
4 daba8 jpg jpeg

Dana Rogoz şi soţul ei s-au lăsat duşi de val de Valentine's Day.

Cei doi au rememorat momentele pline de iubire ale relaţiei lor, urcuşurile şi coborâşurile cu care s-au confruntat, etapa în care au trecut de la un apartament închiriat la o casă mare.

“Ţin minte primul nostru Sf. Valentin. Stateam cu chirie într-un apartament de pe str. Tunari. Radu mi-a oferit cadou un inel, pe care îl port şi în acest moment la mână. Sf. Valentin e al 17 - lea pe care îl sărbătorim împreună.

Avem în plan să ciocnim un pahar de vin în seara aceasta, pentru noi doi, în casuţa noastră, după ce ne adorm copiii. Nişte nebuni, ce mai”, mărturisea Dana.

Dana Rogoz avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Radu, cel care acum îi este soţ. S-au întâlnit pe un platou de filmare şi au ajuns să formeze un cuplu. El lăsa în urmă un alt mariaj, ea bifa un nou început. “Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte", spunea actriţa cu ceva timp în urmă.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg