Ce bebeluş frumos are Chiara Ferragni! Fotografiile cu fetiţa celei mai puternice influenceriţe fac furori în mediul online

26 martie, 2021
Chiara Ferragni png

Influencerul italian Chiara Ferragni a adus pe lume zilele trecute o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume Vittoria. Frumoasa blondă a postat imagini adorabile cu bebeluşul pe contul ei de Instagram.

Chiara Ferragni are tot ce-şi poate dori o femeie la 33 de ani. Este una dintre cele mai bogate influenceriţe din lume, are un soţ care o iubeşte nespus, rapperul Fedez, şi tocmai a adus pe lume o fetiţă. 

Naşterea a fost un mare eveniment în mediul online, unde fotografiile postate de Chiara au strâns milioane de vizualizări. Mult aşteptatele imagini cu bebeluşul au făcut furori pe net, fetiţa fiind adorabilă.

Chiara a dezvăluit că a ales să nască natural, procesul derulându-se perfect, şi că fiul ei, Leo, a fost foarte încântat să-ţi cunoască sora mai mică. 

Chiara Ferragni este una dintre cele mai celebre influenceriţe din lume, consolidându-şi poziţia la începutul pandemiei, când a reuşit să strângă 3 milioane de euro pentru Italia în doar 24 de ore. Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg