Ce bine arată mama Antoniei la 53 de ani! Denise Iacobescu a vorbit despre operaţiile estetice

20 iulie, 2020
8 denise iacobescu si antonia jpg jpeg

Credeţi sau nu, mama Antoniei are doar 53 de ani. Denise Iacobescu se mândreşte cu fizicul său de invidiat pe care şi-l îngrijeşte de mic copil. Acum, aceasta nu se sfieşte să poarte nici pantaloni scurţi! Aşa mamă, aşa fiică!

Antonia este considerată de mulţi cea mai frumoasă româncă. Are un chip perfect, fără riduri, fără imperfecţiuni. Să nu mai vorbim de trupul artistei care a născut trei copii, o fetiţă şi doi băieţi. Se menţine în formă, are grijă la alimentaţie şi face şi foarte mult sport. Totuşi, artista a moştenit şi o genă de la mama sa care arată incredibil de bine la 53 de ani.

Da, atâţia ani a împlinit recent Denise Iacobescu! Poate că iubirea pentru familie, pentru nepoţi şi îngrijirea sportită a propriului corp o fac să radieze la aşa o vârstă. Click.ro a surprins-o pe soacra lui Alex Velea pe stradă, în timp ce pedala bicicleta. Nu vă gândiţi că a îmbrăcat o rochie vaporoasă, de vară, o ţinută elegantă, Denise Iacobescu a apărut în pataloni scurţi, şi-a lăsat picioarele la vedere. A  îmbrăcat şi un maiou alb care i-a pus formele în evidenţă. Aşa s-a putut vedea cât de bine arată! (Priviţi imaginile în galeria foto)

Cum vedeţi şi în poza de mai sus, ai putea spune că Denise şi Antonia nu sunt mamă şi fiică, ci două surori care seamănă mult între ele. Trebuie să ştiţi doar că Denise are 53 de ani, iar Antonia 31 de ani. 

Denise Iacobescu nu are nicio operaţie estetică

Într-un interviu pentru click.ro, mama Antoniei a dezvăluit cum îşi menţine chipul fără riduri. “Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, a spus Denise Iacobescu. 

3 denise iacobescu 53 de ani 4 jpg jpeg

Foto: Facebook, Click, SpynewsRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg