Ce eforturi face Victor Piţurcă pentru a arăta la 64 de ani ca la 40: ”Niciodată nu îşi ia carne din comerţ…”

23 martie, 2021
Victor Piturca jpeg

Victor Piţurcă este renumit pentru multe lucruri, dar şi pentru faptul că, la 64 de ani, arată cu 20 de ani mai tânăr. Nu este, însă, o întâmplare. După cum a dezvăluit Cristina Ich, iubita fiului acestuia, fostul selecţioner face eforturi colosale zilnic pentru a se menţine în formă.

La începutul lui 2020 a luat o pauză de la fotbal, dar nu şi de la antrenamentele menite să-i păstreze tonusul şi fizicul care l-a consacrat. La 64 de ani, Victor Piţurcă arată cu mult mai tânăr, dar asta şi graţie alimentaţiei şi modului de viaţă, din care nu lipsesc antrenamentele cardio draconice.

cati ani are victor piturca foto jpg jpeg

Fostul selecţioner este o persoană foarte discretă, dar Cristina Ich, iubita fiului acestuia, a vorbit despre el într-un podcast cu Cătălin Măruţă.

Este incredibil! Mănâncă mâncare bio, numai de la fermă, niciodată nu se duce să îşi ia carne din comerţ. Aleargă 5 kilometri în fiecare zi, adică se şi întreţine. Are un stil de viaţă foarte sănătos şi atunci normal că arată şi bine. Arată incredibil! Eu când l-am văzut, am avut un şoc, pentru că nu îmi venea să cred că o persoană la 60 şi ceva de ani poate să arate aşa. Arată extraordinar de bine”, a spus iubita lui Alex Piţurcă. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg