Ce face Andreea Mantea după ce nu mai prezintă emisiunea de la Kanal D! Unde a plecat împreună cu iubitul şi cu fiul ei

6 august, 2020
1 106271985 3366296406747812 8042409006018378120 o jpg jpeg

Andreea Mantea nu mai prezintă al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Şi-a luat o vacanţă după atâtea luni de zile intense de muncă, s-a bucurat de plajele din Grecia alături de iubit şi de fiul ei. A făcut şi poze şi se vede cât de fericită este!

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Mantea surprindea cu o nouă veste despre viaţa sa profesională. Prezentatoarea de la Kanal D a renunţat la emisiunea pe care o prezenta, show-ul fiind filmat în Turcia. Acolos se mutase de aproximativ doi ani de zile cu fiul său. Nu i-a fost uşor deloc, dar a decis să revină în România pentru micuţul ei. Vrea să crească înconjurat de români, să meargă la o grădiniţă, la o şcoală de la noi. 

Ea a dat de înţeles că va reveni la Kanal D, într-un nou show, dar nu a oferit mai multe detalii. Prezentatoarea se pare că se bucură nespus de timpul liber, a avut chiar şi o vacanţă. Se pare că Andreea Mantea, iubitul şi fiul ei au mers în Grecia. Vedeta a făcut poze în costum de baie, s-a jucat în nisip cu David şi s-a bucurat de prezenţa iubitului, a bărbatului care ar face-o fericită de aproximativ cinci ani de zile. 

Pe reţelele de socializare, Andreea Mantea a postat mai multe imagini. Apare alături de fiul său, amândoi zâmbesc. Probabil cel care face pozele este chiar iubitul său. Vedeta a reuşit să îl surprindă pe băieţelul ei la malul mării, acesta părea destul de gânditor. I-a spus că îşi doreşte să cunoască toate limbile pământului. 

Andreea Mantea ar fi primit deja inelul de la iubit

Frumoasa prezentatoare nu s-a afişat până acum în compania lui, dar ar forma un cuplu de aproximativ cinci ani de zile. Andreea Mantea nu s-a mai ferit şi a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare mâna sa în cea a iubitului, etalându-şi totodată şi inelul de logodnă. „Ţin soarele şi iubirea în mâini…”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune: "Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată şi adevărată", au spus în urmă cu ceva timp surse din anturajul Andreei Mantea.

6 andreea mantea si iubitul in grecia 7 jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg