Ce face Elena Ionescu cu banii câştigaţi la Survivor România. Este vorba de 250.000 de lei

5 iunie, 2020
8 elena ionescu bani survivor romania 1 jpg jpeg

Elena Ionescu e fericită acum, după finala de la "Survivor România". A stat mult timp departe de cei dragi, dar răsplata e pe măsură! A primit premiul cel mare în valoare de 250.000 de lei. 

Cântăreaţa a luptat şi a ieşit învingătoare. A şi dezvăluit ce va face cu marele premiu: "Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Razvanel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni şi pentru care sunt aici şi vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, şi sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă"

Fiului i-a dus dorul. În urmă cu ceva vreme, artista a trecut printr-un divorţ dureros, dar acum şi-a mai revenit: "Cel mai dor mi-a fost de Răzvan, de mama şi de tata, care s-au sacrificat pentru mine şi care au rămas singuri cu cel mic. La un an este greu să îl înţelegi, să-i cunoşti dorinţele şi nevoile reale. De cel mic mi-a fost cel mai dor, dar mi-a lipsit şi căţeluşa mea pe care o găsisem pe stradă şi e obişnuită doar cu mine. Am simţit că am părăsit-o şi pe ea."

1 elena ionescu bani survivor romania 7 jpg jpeg

Elena Ionescu, declaraţii imediat după ce a aflat că e câştigătoarea "Survivor România"

Elena Ionescu a ieşit câştigătoare în finala Survivor România. Artista a plecat din Republica Dominicană cu premiul de 250.000 de lei. "Această frumoasă emisiune a dovedit că prin bunătate poţi să ajungi departe. Sper ca această lecţie de viaţă s-o pot împărtăşi cu toată lumea. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere", a spus Elena.

În competiţie au intrat 29 de concurenţi, dar la sfârşitul celor patru luni de concurs au mai rămas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Elena a dat dovadă de forţă şi curaj şi a reuşit să îşi învingă adversarii. Înainte de a-şi testa limitele în marea competiţie, artista trecuse printr-un divorţ dureros. Atunci, ea a rămas cu un copil, iar el s-a reîntors la o veche iubire. “Spaima că voi  rămâne cu cel mic fără această latură masculină, fără tatăl lui, m-a panicat foarte tare o perioadă, pentru că, efectiv, nu ştiam cum am să fac faţă, mai ales că trăiesc în Bucureşti singură, părinţii mei sunt în provincie. Cu ajutorul lui Dumnezeu am dat de oameni frumoşi, familia mea a venit lângă mine şi totul s-a rezolvat mai bine decât mă aşteptam!”, mărturisea  Elena într-un interviu.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg