Ce fetiţă adorabilă are Jojo! Actriţa o aseamănă cu Infanta Spaniei

9 septembrie, 2019
4 jojo2 jpg jpeg

Jojo are o fetiţă simpatică foc. Micuţa pare că a moştenit multe dintre trăsăturile celebrei sale mame. Cu toate astea, actriţa crede că fiica sa seamănă cu Infanta Spaniei.

"Ştiţi deja că nu îmi place să postez poze prea evidente cu copiii. Am prieteni de o viaţă care glumesc şi îmi spun că s-au săturat de spatele Zorei. În dimineaţa asta, pur si simplu nu m-am putut abţine. Vă povesteam la un moment dat că pe la vârsta de 4 ani m-am îndrăgostit de portretul unei fetiţe, despre care am aflat ulterior că era Infanta Spaniei. Acum când mă uitam printre poze, m-a frapat asemanarea cu Zora din fotografia asta. Vă daţi seama că am chipul Infantei întipărit în minte şi în suflet de când eram copil. Las Meninas este pictura mea favorită. Chipul Zorei îl respir prin toţi porii în fiecare zi... Cu toate astea mi-am dat seama abia astăzi că fiica mea seamană cu fetiţa de care m-am îndrăgostit cand eram copil. A fost o descoperire mult prea interesantă şi coplesitoare pentru mine ca să nu o împart cu voi. Aveti aşadar Infanta mea, în cele două ipostaze ale ei, aşa cum a apărut ea în viaţa mea: prima dată la patru ani într-un portret, iar 34 de ani mai târziu la mine în grădină", a scris Jojo pe Facebook.

3 jojo3 jpg jpeg

Zora a început azi grădiniţa, iar emoţiile au fost puternice. " Zori are azi la grădi petrecere cu tematica piraţii.

1 jojo jpg jpeg

"Azi dimineaţă a fost foarte emoţionată la gândul că se întoarce la grădi şi m-a alergat prin toată casa până când am reuşit în sfârşit să o îmbrac. Bluziţa de pirat a moştenit-o de la Achim. Mi-a fost foarte drag să o văd îmbrăcată aşa, mai ales că mi-a amintit cât de mic şi pufos era şi Achim în costumul asta. (Achim începe şcoala mâine pentru că azi se întoarce din vacanţă.) Mi-am strâns în braţe aşadar prinţesa, am dus-o cu tati Paul Ipate la gradi, si m-am minunat încă o dată de ritmul ameţitor al vieţii. Acum 2 ani şi opt luni năşteam o pisică mică (cum îi spun eu) brunetă şi ciufulită. Azi am dus la grădi o domnişoară cu părul în toate nuanţele spicelor de grâu. Viaţa îmi oferă uneori momente atât de emoţionante încât am senzaţia că mi se măreşte sufletul până dincolo de cer. Azi noapte m-am rugat şi am mulţumit pentru copiii mei. Pentru fiecare moment trăit cu ei. Au început şcolile şi grădiniţele! Tineţi-vă bine mămici şi tătici, bunice şi bunici! Puneţi-vă centurile de siguranţă şi pregătiţi-vă pentru noul an şcolar! Şi nu uitaţi nicio secundă că trăim cele mai frumoase momente din viaţa prichindeilor noştri!", a adăugat actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg