Ce fetiţă frumoasă au Adina Alberts şi Viorel Cataramă! Briana seamănă perfect cu tatăl ei

13 aprilie, 2020
1 adina4 jpg jpeg

Atunci când nu se implică în acţiuni de voluntariat sau nu lucrează în propria clinică,  Adina Albert îşi găseşte liniştea lângă soţul ei, Viorel Cataramă, şi fetiţa lor.

Briana are patru ani şi a împrumutat multe dintre trăsăturile tatălui ei. “Vreau să-i dedic această zi însorită, în totalitate, fetiţei mele care mi-a dus dorul în ultima lună pentru că am fost mai mult plecată în acţiuni de voluntariat”, scria Adina Alberts în urmă cu câteva zile pe o reţea de socializare.

3 briana jpg jpeg

Cei trei au reuşit să petreacă o vacanţă de vis în Malaezia, în urmă cu două luni, când pandemia nu îşi făcuse încă simţită prezenţa.

“Mă întreabă lumea cum de am avut curajul să plec în Malaezia, cu copilul după mine, în aceasta perioada în care coronavirusul face ravagii în China! Ei bine, uite că am avut! Pentru că deţin cea mai puternica “arma” din lume, şi anume “informaţia”! Stiu ce e acela un virus, stiu cum să mă protejez pe mine şi pe familia mea, stiu cum se transmite şi când. De aceea mai stiu că nu e cazul să mă impacientez aiurea! Este adevărat că exista vreo 3000 de km distanta intre Malaezia şi China. Este adevărat şi că prin “zona” circula foarte mulţi chinezi potenţial contaminaţi! Dar noi am purtat măşti în aeroporturi, chiar şi în avioane, am evitat orice aglomerare umana, am evitat persoanele bolnave, ne-am hrănit corespunzător şi ne-am hidratat bine astfel încât cred că am devenit cei mai mari consumatori de portocale de pe insula (Langkawi)”, povestea Adina Alberts.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}