Ce frumoasă e fiica lui Augustin Viziru! Maria va împlini curând şase luni

3 decembrie, 2020
10 fiica ui augustin viziru 5 jpg jpeg

De aproape şase luni de zile îşi face tatăl mai fericit ca niciodată! Iată cum arată Maria, fiica lui Augustin Viziru! E superbă!

În vara acestui an, pe 16 iunie, Augustin Viziru anunţa că a devenit tată pentru prima oară: "Buna, eu sunt Maria Petre-Viziru si ar fi trebuit sa vin pe lume pe data de 15, numai ca eu am vrut sa vin pe 14. Abia astept sa ma tina taticul meu in brate.❤️". Atunci a postat primul video cu fetiţa lui. 

Lunile au trecut rapid, Augustin Viziru a fost implicat în mai multe proiecte, dar niciodată nu a uitat de viaţa de familie. A filmat pentru proiectul "Legaţii", alături de Smiley, de Speak şi alţii, dar a concurat şi la "Ferma". Cu toate acestea, actorul nu a uitat niciodată de viaţa lui personală, este extrem de ataşat de fetiţa lui, de comoara lui.

Maria Petre-Viziru are aproape şase luni şi a moştenit trăsături superbe de la părinţii ei. La naştere nu îţi puteai da seama aşa de bine cât e de simpatică, dar acum cu siguranţă o poţi admira. Micuţa are un chip angelic, ochi albaştri şi pielea deschisă la culoare. 

Augustin Viziru o surprinde în diferite ipostaze, iar apoi urcă pozele cu micuţa pe Facebook. Fanii au avut mereu numai cuvinte de laudă: "Seamana cu tati! Frumusetea asta mica, sa va traiasca comoara si sa va bucurati de ea! (...) Să vă trăiască , un copil frumos ,O Seară Frumoasă să aveţi ! (...) Un copil reusit sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea"

Priviţi în galeria foto poze recent cu micuţa Maria!

Augustin Viziru, despre experienţa de la "Ferma"

Augustin Viziru a fost primul care s-a calificat în finala de la ferma 2020. 

”Când am deschis cutia şi am văzut Finalist 2020 am râs cu toată faţa. Merit şi sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru cel care a reuşit să ducă proba la bun sfârşit. Aliata lui, Elena Chiriac, şi-a arătat fericirea şi a declarat: ”Mă bucur mai mult decât m-aş fi bucurat pentru mine”.

Dacă Augustin a considerat că ”S-a făcut dreptate” pentru faptul că a ratat marea finală în urmă cu 5 ani, iar acum a reuşit să-şi câştige locul în acea luptă, ceilalţi concurenţi au rămas cu sentimentul că norocul nu a fost de partea lor şi că lucrurile s-au complicat înaintea ultimei etape.

1 augustin viziru la ferma jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}