Ce frumoasă e fiica lui Feli Donose! Nora Luna are aproape 2 ani

4 septembrie, 2020
7 fiica lui feli donose 2 jpg jpeg

E precum o prinţesă! Feli Donose nu îşi mai ascunde fiica, aşa cum a făcut după ce a născut, şi a arătat imagini inedite! Nora Luna are aproape doi ani şi trăsături superbe! 

În urmă cu aproximativ doi ani, pe 21 noiembrie 2018, Feli Donose a adus pe lume o fetiţă, primul ei copil, la un spital privat din Bucureşti. La momentul respectiv, artista a postat pe contul de Facebook o fotografie în care o ţinea la piept pe micuţă şi un mesaj prin care le transmitea fanilor că este bine atât ea, cât şi fetiţa ei, căreia îi urează bun venit pe lume. „Peste tot cerul răsuna că suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)“, a scris Feli alături de fotografie.

Extrem de discretă privind viaţa personală, cântăreaţa nu a făcut multe dezvăluiri despre naştere, despre fiica sa, dar iată că acum este mai deschisă în faţa publicului, mai ales că Nora Luna a crescut. De-a lungul ultimelor luni, Feli Donose a publicat în mediul online mai multe imagini cu micuţa. Nora Luna e aşa de frumoasă! Are tenul deschis şi ochi albaştri. 

Recent a împlinit un an şi nouă luni, iar mama ei celebră a scris: "Zânuţă mică, toata marea dansează in ochii tai. In inima mea dansează bucuria de 1 an si 9 luni. Tu simti? ❤️"

Acesta nu este singurul mesaj de iubire al artistei pentru comoara sa: 

"Eu te-am căutat și te-am visat dintotdeauna, copila mea! Am visat momentele pe care astăzi le trăim și le pregătim împreună! Tu ești copilul meu blând! Azi împărțim aceeași carte de colorat și tot ceea ce visăm împreună prinde culoare. Azi zâmbesc mai mult. Azi dansez mai mult, iubesc mai mult și te privesc și mă minunez cât ești de puternică și caldă. Acesta este primul nostru picnic “ca fetele”, din multele de vor urma.💕 Ce bucurie să fiu mama ta!"

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg