Ce i-a interzis Amal soţului ei, George Clooney? Actorul a recunoscut adevărul într-o conferinţă de presă

3 mai, 2019
1 amal clooney jpg jpeg

S-a tot scris despre tensiunile dintre cei doi soţi, iar acum George Clooney dezvăluie că toate acele zvonuri au un sâmbure de adevăr.

Chipurile, între soţii Clooney nu mai există linişte după ce actorul a suferit un accident de motocicletă. Speriată că şi-ar putea pierde partenerul de viaţă dintr-un motiv stupid, Amal Clooney i-a interzis lui George să mai meargă cu motocicleta.

george clooney gettyimages 1146353668 jpg jpeg

Senin, George Clooney a recunoscut toate acestea miercuri, într-o conferinţă de presă din New York. ”Nu mai am voie să merg pe motociclete. Am fost implicat într-un accident foarte urât. M-am lovit de un tip pe când mergeam cu 70 la oră cu motocicleta. Aşa că nu mai am voie la mopede.”, a mărturisit George Clonney, imediat fiind aprobat de prietenul lui, producătorul Grant Heslov, care l-a completat: ”Am greşit şi nevestele noastre ne-au spus că nu mai avem voie”.

George Clooney, implicat într-un accident cu scuterul

Actorul de 57 de ani a suferit un accident rutier, fiind lovit de o maşină pe când era pe scuter, în timpul filmărilor la pelicula ”Hulu”, în Italia, pe 10 iulie, anul trecut. În urma impactului, George a plonjat efectiv peste maşină. Imediat după incident, actorul a fost transportat la un spital din zonă, unde i s-a făcut tomograf pentru a verifica eventualele traumatisme. Pe atunci, Amal s-a grăbit spre spital, fiind extrem de îngrijorată de starea de sănătate a soţului ei.Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg