Ce i-a transmis Pavel Bartoş lui Smiley după ce a devenit tătic. Cântăreţul e în culmea fericirii

10 martie, 2021
1 pavel bartos si smiley tatic jpg jpeg

Smiley Bartoş şi Smiley sunt prieteni de ani de zile. Acum, actorul i-a făcut proaspătului tătic cea mai frumoasă urare!

Pe 9 martie 2021, fiica Ginei Pistol şi a lui Smiley a venit pe lume. Cei doi au primit pe reţelele de socializare o mulţime de felicitări, de cuvinte frumoase. Unul dintre cele mai deosebite mesaje a venit din partea lui Pavel Bartoş. Cum aşa?

Smiley şi Pavel Bartoş sunt colegi la "Românii au talent" de ani de zile. Sunt şi prieteni, dar şi familie! Smiley i-a botezat fetiţa lui Bartoş, deci sunt uniţi de o legătură specială, chiar spirituală. Acum că artistul a devenit tată, Pavel i-a făcut o urare deosebită.

"Astazi acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei, bine ai venit in clubul tăticilor!", a scris Pavel Bartoş pe reţelele de socializare.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Smiley, primele declaraţii după ce a devenit tătic

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!'. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătosă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!", a transmis Smiley în mediul online.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg