Ce mai fac îndrăgiții actori din ”Familia Bundy”? Pe fanii producției îi așteaptă o veste mare

17 mai, 2022
Familia Bundy jpg

Renașterea unei producții emblematice. Fanii serialului care făcea furori între 1987 și 1997 vor fi bucuroși de veste: va exista o continuare a serialului, cu aceeași actori. E drept, cu o mică schimbare. Va fi varianta animată a comediei care stârnea imense hohote de râs. În felul acesta, personajele își vor continua nestingherite aventurile amuzante: Peggy, Al, Bud și Kelly reactualizați. Așadar, pregătiți pantofii, că vine Al!

bundy jpg

Potrivit site-ului Deadline, familia va fi puțin schimbată, căci e vorba de personajele animate. Se păstrează însă echipa originală, mai exact, vocile lor. E vorba de Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino.

Scenarist și producător este Alex Carter (Family Guy). Deocamdată niciun canal nu a cumpărat drepturile de difuzare. ”Familia Bundy” a rulat între 1987 și 1997.

În 2014, s-a dorit o continuare, în care personajul principal să fie Bud, bărbat divorțat, care se mută înapoi în casa părintească. Părinții nu mai locuiau acolo, căci câștigaseră la loterie, în sfârșit, și se mutaseră la Las Vegas. Însă proiectul nu a beneficiat de susținere și nu s-a concretizat.

Desigur, varianta animată va păstra parfumul original al producției atât de iubite. Căci desigur, personajele au îmbătrânit. Katey Sagal, interpreta lui Peggy, nu mai seamănă deloc cu personajul de acum 25 de ani.

Katey sagal jpg

”Married with children” nu a avut parte de un final, întrucât show-ul a fost anulat la sezonul 11. Fanii s-au delectat cu 259 de episoade de comedie americană.

Ed O'Neill, actorul care îl joacă pe Al, are acum 76 de ani și a fost nominalizat de două ori la Premiul Globul de Aur.

Ed o Neill jpg

Katey Sagal are 68 de ani, locuiește în Los Angeles și are 4 copii. David Faustino a ajuns la 48 de ani, este căsătorit și are o fetiță.

david faustino jpg

Christina Applegate a împlinit 50 de ani, are un copil și, din păcate, se luptă cu o boală severă, a fost diagnosticată de un an cu scleroză multiplă.

Christina Applegate (2) jpg

Niciunul dintre cei patru actori nu a mai atins celebritatea fulminantă din ”Familia Bundy”, cu niciun rol de după celebrul serial.

Foto: Profimedia/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG