Ce mare a crescut băieţelul Addei şi al lui Cătălin Rizea! Alex are acum 3 ani

8 aprilie, 2020
7 adda si fiul sau 6 jpg jpeg

Adda a devenit mamă în urmă cu aproximativ 3 ani. La 24 de ani dădea naştere unui băieţel perfect sănătos şi simpatic! Cât de mult a crescut Alex!

În octombrie 2016, într-un spital din Bucureşti, cântăreaţa Adda aducea pe lume primul său copil. A fost o bucurie nespusă pentru tătic, pentru Cătălin Rizea, dar şi pentru întreaga familie. Băieţelul născut era perfect sănătos, simpatic, moştenea trăsăturile părinţilor săi. Iată cât de repede a trecut timpul, cât de rapid micuţul Alex a crescut.

Cu fiecare cuvânt pe care îl rosteşte, cu fiecare declaraţie pe care o face, Adda şi Cătălin parcă îl iubesc şi mai mult. Le face vieţile fericite cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Alex are acum trei ani, iar în toamnă va împlini patru. E un băieţel voinic, destul de înalt şi foarte simpatic. Adda este în general foarte activă în mediul online, dar foarte rar a publicat poze cu băieţelul.

Ce-i drept, toată familia a făcut un shooting foto acum puţin timp în care apare şi Alex. El fură privirile oricui!

6 adda si fiul sau 1 jpg jpeg

Adda şi Cătălin Rizea au fost însă despărţiţi de micuţ pe perioada competiţiei "Asia Express". Alex a rămas la bunici, ei s-au ocupat de creşterea lui aproximativ două luni de zile. Cântăreaţa i-a dus dorul, ba chiar a început de multe ori să lăcrimeze cu gândul la el. Când l-au văzut într-un video prezentat de Gina Pistol, amândoi au început să plângă.

Filmările emisiunii au avut loc înainte de Crăciun, iar micuţul le-a cerut părinţilor să vină cu Moş Crăciun acasă: "Mami şi tati, să veniţi cu Moş Crăciun acasă! Vă iubesc". Priviţi momentul emoţionant în acest video. Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg