Ce mare și chipeș s-a făcut băiatul lui Colin Farrell! Irlandezul, la Premiile Oscar alături de fiul său

13 martie, 2023

Așa tată, așa fiu! Actorul irlandez de 46 de ani a fost nominalizat pentru un Oscar pentru cel mai bun actor și a sosit la gală însoțit de fiul lui.

Colin Farrell si fiul GettyImages 1473070514 jpg

Actorul irlandez care a făcut un rol magistral în filmul The Banshees Of Inisherin, dar care a pierdut Oscarul în favoarea unui la fel de magistral Brendan Fraser, a arătat extrem de elegant în smokingul său negru purtat la Gala Oscarurilor, acolo unde l-a însoțit băiatul lui în vârstă de 13 ani, Henry Tadeusz.

Chipeșul adolescent a părut o viziune în miniatură a faimosului său tată, îmbrăcând aseară un smoking din catifea, de la Dolce & Gabbana, precum cel purtat de Colin Farrell.

Colin Farrell si fiul sau GettyImages 1473070490 jpg

Colin Farrell a devenit tatăl lui Henry în urma relației pe care a avut-o cu actrița poloneză Alicja Bachleda-Curuś, de care s-a despărțit, însă, la jumătatea anului 2010.

Pe lângă Henry, Colin Farrell mai este tatăl unui tânăr de 19 ani, James, a cărui mamă este fostul model Kim Bordenave.

James necesită îngrijiri suplimentare din cauza unei afecțiuni genetice rare cunoscute sub numele de boala lui Angelman. Sindromul, care afectează doar una din 500.000 de persoane în fiecare an, se caracterizează prin întârzieri de dezvoltare în vorbire, gândire și mobilitate.  În această perioadă, Colin Farrell culege roadele unui 2022 extrem de productiv, care l-a readus în elita cinematografiei după o perioadă în care aproape că dispăruse din lumea filmului. Prestațiile sale din The Batman, After Yang și Thirteen Lives au fost foarte apreciate, iar rolul din filmul The Banshees of Inisherin, regizat de Martin McDonagh, i-a adus prima nominalizare la Oscar.

Asta după ce același film i-a adus al doilea Glob de Aur (după cel obținut pentru In Bruges), plus multe alte nominalizări la premii importante. Se spune că 2022 a fost cel mai bun an din toată cariera sa de aproape trei decenii. „Sunt absolut șocat de ce se întâmplă, efectiv șocat. Nu glumesc. Nu e falsă modestie“, a declarat actorul aflat, din nou, pe cai mari.   

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg