Ce mare și chipeș s-a făcut băiatul lui Colin Farrell! Irlandezul, la Premiile Oscar alături de fiul său

13 martie, 2023

Așa tată, așa fiu! Actorul irlandez de 46 de ani a fost nominalizat pentru un Oscar pentru cel mai bun actor și a sosit la gală însoțit de fiul lui.

Colin Farrell si fiul GettyImages 1473070514 jpg

Actorul irlandez care a făcut un rol magistral în filmul The Banshees Of Inisherin, dar care a pierdut Oscarul în favoarea unui la fel de magistral Brendan Fraser, a arătat extrem de elegant în smokingul său negru purtat la Gala Oscarurilor, acolo unde l-a însoțit băiatul lui în vârstă de 13 ani, Henry Tadeusz.

Chipeșul adolescent a părut o viziune în miniatură a faimosului său tată, îmbrăcând aseară un smoking din catifea, de la Dolce & Gabbana, precum cel purtat de Colin Farrell.

Colin Farrell si fiul sau GettyImages 1473070490 jpg

Colin Farrell a devenit tatăl lui Henry în urma relației pe care a avut-o cu actrița poloneză Alicja Bachleda-Curuś, de care s-a despărțit, însă, la jumătatea anului 2010.

Pe lângă Henry, Colin Farrell mai este tatăl unui tânăr de 19 ani, James, a cărui mamă este fostul model Kim Bordenave.

James necesită îngrijiri suplimentare din cauza unei afecțiuni genetice rare cunoscute sub numele de boala lui Angelman. Sindromul, care afectează doar una din 500.000 de persoane în fiecare an, se caracterizează prin întârzieri de dezvoltare în vorbire, gândire și mobilitate.  În această perioadă, Colin Farrell culege roadele unui 2022 extrem de productiv, care l-a readus în elita cinematografiei după o perioadă în care aproape că dispăruse din lumea filmului. Prestațiile sale din The Batman, After Yang și Thirteen Lives au fost foarte apreciate, iar rolul din filmul The Banshees of Inisherin, regizat de Martin McDonagh, i-a adus prima nominalizare la Oscar.

Asta după ce același film i-a adus al doilea Glob de Aur (după cel obținut pentru In Bruges), plus multe alte nominalizări la premii importante. Se spune că 2022 a fost cel mai bun an din toată cariera sa de aproape trei decenii. „Sunt absolut șocat de ce se întâmplă, efectiv șocat. Nu glumesc. Nu e falsă modestie“, a declarat actorul aflat, din nou, pe cai mari.   

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg