Ce mare şi frumoasă e fiica vitregă a lui Jorge! Ilinca are deja 18 ani

2 iunie, 2020
8 fiica vitrega a lui jorge 7 jpg jpeg

Artistul Jorge are o familie de nota 10 cu care se mândreşte de fiecare dată când are ocazia. Are o soţie iubitoare şi 3 copii care îl fac fericit!

Nu sunt mulţi care cunosc faptul că Jorge are doar doi copii pe numele său. Artistul o are din prima relaţie pe Karina, fiica lui stabilită în America, un băieţel cu actuala soţie, Ramona, dar şi o fiică vitregă, pe Ilinca. Cea din urmă are deja 18 ani, e tare frumoasă şi vrea să calce pe urmele tatălui ei vitreg. 

Se pare că Ilinca îşi doreşte o carieră în industria muzicală. "Ca la oricare tată. Nu eşti niciodată pregătit să fii parinte. Mereu te ia prin surprindere. La noi e nebunia mai mare în sensul că acum avem discuţii existenţiale cu Ilinca (18 ani), după jumătate de oră ne jucăm cu David (3 ani) cu maşinutele şi ne uităm la desene, iar după o oră vorbim cu Karina (11 ani) despre cum să se integreze printre colegi în State. Fiecare părinte trece prin asta, la un moment dat, la timpul potrivit, la noi se întâmplă în acelaşi timp.", a declarat Jorge pentru 'Libertatea pentru femei'.

5 fiica vitrega a lui jorge 3 jpg jpeg

Chiar dacă Ilinca nu este sânge din sângele său, Jorge o iubeşte enorm: "Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult şi pe Ilinca, stăm împreună şi ne bucurăm de viaţă în fiecare zi"

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg