Ce mari şi frumoşi s-au făcut copiii lui Ştefan Bănică Jr.! Violeta şi Radu Ştefan au participat împreună la Gala Premiilor UCIN

22 septembrie, 2020
6 copiii lui stefan banica 5 jpg jpeg

Nu ne aşteptam să îi vedem împreună, într-o aşa ipostază inedită! Radu Ştefan Bănică, fiul cel mare al lui Ştefan Bănică, a apărut alături de sora lui, de Violeta, la Gala Premiilor UCIN. Rar sunt prezenţi la evenimente cei doi tineri!

Gala Premiilor UCIN a avut loc în seara de 21 septembrie, în Bucureşti. Mai multe celebrităţi au luat parte la eveniment, mulţi actori, mulţi artişti, printre aceştia remarcându-se şi tineri pe care probabil, peste câţiva ani, o să îi putem admira pe scena teatrelor. 

Şi Andreea Marin şi-a făcut prezenţa, chiar înainte de gală ea anunţa că are de decernat premii importante: "O plăcere şi o onoare să ofer două dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească la @gala.ucin , la Teatrul Naţional. Nu am mai purtat de multă vreme o ţinută de gală.". Nu a mers singură, ci însoţită de fiica sa, de Violeta. 

Toate privirile au fost furate de tânăra domnişoară care s-a înălţat, are un corp armonios, un chip luminos. A purtat o rochie tinerească pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu puţin toc. Violeta nu a intrat însă în sala evenimentului până când fratele său nu şi-a făcut apariţia. Radu Ştefan a fost şi el prezent la eveniment. Cei doi copii ai lui Ştefan Bănică Jr. s-au fotografiat împreună, s-au bucurat enorm de timpul petrecut împreună. Au făcut şi poze la panou!

Se ştie că artistul a declarat că Violeta, fiica sa din mariajul cu Andreea Marin, şi Radu Ştefan, fiu cel mare, au o relaţie foarte bună. La fel îşi doreşte să se întâmple şi cu Alexandru, băieţelul cel mic, pe care Ştefan Bănică îl are cu Lavinia Pârva, actuala lui soţie. 

4 copiii lui stefan banica 1 jpg jpeg

Radu Ştefan Bănică vrea să devină actor

Băiatul lui Ştefan Bănică a fost admis la UNATC.

“Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ştefan. care a devenit student, intrând printre primii admişi la UNATC, secţia Actorie. Aşadar, suntem la a treia generaţie a familiei Bănică care urmează acelaşi drum şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu voi ! Îi mulţumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actriţa Delia Nartea, cu care Radu Ştefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii şi adolescenţi, unde Delia investeşte pasiune, răbdare şi dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări şi tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Şi nu uitaţi că de voi depinde schimbarea mentalităţii în această ţară!”, a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr pe o reţea de socializare.

Foto: Dumitru Angelescu - Libertatea, elle.ro, FacebookRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg