Ce măsuri a fost nevoit să ia Channing Tatum din cauza iubitei lui

29 ianuarie, 2020
1 channing and jenna jpg jpeg

S-au despărţit, iar acum s-au împăcat. Dar tot pare că nu e bine. Pentru unii... Mai exact pentru aceia care nu o plac pe Jessie J

După ce actorul a postat această imagine cu Jessie sărutându-l pe obraz, reacţiile celor care-l urmăresc nu au întârziat să apară."Jenna arăta mai bine cu tine", a comentat una dintre admiratoarele lui, care cu siguranţă nu se aştepta să i se răspundă, referindu-se la fosta soţie a lui channing, Jenna Dewan. Ei bin, surpriză! Channing i-a răspuns: "Pari genul de omul care pur şi simplu urăşte oamenii fericiţi. De ce nu te gândeşti la ceea ce scrii? Cuvintele tale dor. Dacă nu poţi lăsa ura deoparte pe pagina mea ca să susţii infinita frumuseţe de neatins a lui Jess, te rog respectuos... să pleci dracului de aici! Nimeni nu te vrea aici. Mai ales eu.", a scris Channing.

Atâta doar că Channing nu s-a oprit aici. Probabil ca urmare a discuţiilor avute cu Jess, poate şi pentru că se întărâtase după un pahar de vin... Cert este că actorul a continuat: "Şi nimeni nu este mai frumoasă, fizic dar şi ca om, decât Jess. Şi când spun asta, o includ şi pe fosta mea. Jenna este şi ea frumoasă în felul ei. Dar nimeni nu se compară cu nimeni. Frumuseţea nu se poate măsura. Este în ochii privitorului. Aşa că în vreme ce voi, oameni infinit de frumoşi, vărsaţi aici asemenea cuvinte şi încercaţi să stâniţi ceartă, eu mă voi bucura de noaptea asta cu doamna mea splendidă şi mă voi cuibări în inima ei frumoasă", a mai scris el. Ulterior, Channing a considerat, însă, că e mai bine să renunţe la acel comentariu şi nu doar l-a şters, ci a blocat orice comentarii pe pagina lui de Instagram.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg