Ce mult a slăbit Kate Hudson! Nu a trecut decât jumătate de an de când a născut

19 aprilie, 2019
2 kate hudson profimedia 0426629307 jpg jpeg

La cei 40 de ani, Kate Hudson a devenit mamă a treia oară, aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Ei bine, la doar jumătate de an de la fericitul eveniment, actriţa şi-a recuperate silueta de dinainte de sarcină.

4 kate hudson profimedia 0385522704 jpg jpeg

Cu multe ore în sală, o dietă echilibrată şi mult optimism, Kate Hudson a reuşit să topească în doar şase luni toate kilogramele accumulate pe timpul celei de-a treia sarcini. Actriţa hollywoodiană şi-a împărtăşit progresul în sala de fitness cu internauţii care o urmăresc pe Instagram.

8 kate hudson profimedia 0362849571 jpg jpeg

”Sunt la câteva kilograme distanţă de greutatea pe care mi-o doresc. Nu am fost exigentă cu planul alimentar şi nici n-am lucrat ca o nebună, deşi am fost destul de disciplinată. Mi-am acordat suficient timp.”, spune ea, pe Instagram, într-o mărturisire sinceră.

Actriţa recunoaşte că, din când în când, s-a bucurat de câte un pahar cu vin ori gin, alegând să nu-şi înfrâneze chiar toate plăcerile, cu toate că a fost foarte atentă la ce a mâncat pe această perioadă. Ea spune că-şi doreşte să mai scape de câteva kilograme, însă toţi fanii au recunoscută că aceasta este într-o formă fizică de milioane.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg