Ce nu i-ar ierta Ileana Badiu soţului ei: ''Dacă există interes faţă de partener, nu cedezi”

28 octombrie, 2020
1 badiu jpg jpeg

Ileana  şi Cătălin Badiu au o căsnicie de basm. Cei doi au o relaţie de 17 ani, dintre care 11 petrecuţi la distanţă, deoarece Cătălin a profesat în Germania ca medic. Chiar dacă scriu în fiecare zi o pagină în povestea lor plină de iubire, Ilena susţine că există şi lucruri pe care nu i le-ar ierta jumătăţii sale.

“N-aş putea trece peste lipsa de interes pe care aş putea să o simt de la partenerul meu şi peste infidelitate. Cred că infidelitatea apare când este lipsă de interes. Orice fel de tentaţie ai avea, dacă există interes faţă de partener, nu cedezi”, a spus Ileana Badiu la Vorbeşte Lumea.

Frumoasa blondă crede că în fiecare relaţie există sacrificii, totul e ca cei doi să ajungă la un numitor comun. “De la început am simţit că fac ceva pentru el, deşi mie nu-mi convenea. Este nevoie de multă iubire ca să înţelegi că uneori trebuie să te pui pe tine în paranteze pentru celălalt.

De la început eu am înţeles că soţul meu are un parcurs de făcut, n-am ştiut că va dura 11 ani, n-am ştiut că vom avea un copil, dar mi-am asumat treaba asta. N-am perceput-o ca pe un sacrificiu. Lucrurile au fost discutate de la început şi am înţeles că pentru parcursul lui profesional este bine să stea în Germania. Acum este frumos că ne-am dezvoltat împreună. Am făcut o casă împreună, am plantat un copac, am făcut un copil, este o viaţă de om pe care am trecut-o împreună, iar parcursul ăsta comun schimbă total lucrurile. Importantă este construcţia, ca să nu se dezbine un cuplu”, a mărturisit Ileana Badiu.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg