Ce nume va purta băieţelul Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan: "Gândesc totul în porecle"

3 martie, 2021
1 adela90 jpg jpeg

Însărcinată  în luna a cincea, Adela Popescu are câteva variante de nume pentru băieţelul care se va naşte. Totul e ca Radu Vâlcan să fie de acord şi să sune bine lângă numele lor de familie.

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele şi-au găsit locul după ce am fost de acord şi eu, şi soţul. Trebuie să fie şi el de acord cu numele, trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu, când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Şi ne mai place Adrian, dar nu ştiu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu ştim ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove', a afirmat Adela Popescu la Pro TV.

Vedeta speră ca numele să i se arate, totuşi, într-un vis.„Încă aştept să-mi se arate numele într-un vis, ştiţi cum e, sunt femeile alea de le spun soţilor că li s-a arătat un înger în vis, că aşa trebuie. Când îl voi vedea voi şti cum să îl cheme. Ne mai gândim”.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg