Ce poveste de viaţă incredibilă are Patrizia Paglieri de la Asia Express! A luat-o de la zero de mai multe ori!

28 mai, 2021
2 screenshot 2021 05 28 at 09 25 33 png png

Patrizia Paglieri tocmai s-a îmbarcat într-o călătorie plină de neprevăzut alături de fiul ei, la Asia Express. Dar plină de neprevăzut a fost întreaga viaţă a brunetei. S-ar putea face lejer un scenariu de film.  

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai buni bucătari din România, devenind celebră ca jurat la emisiunea Masterchef. În acest moment, a plecat în aventura Asia Express, avându-l drept coechipier pe fiul ei, Francesco, în vârstă de 25 de ani.

Povestea de viaţă a brunetei este, însă, mai spectaculoasă decât orice emisiune-concurs la care poate participa. Cu siguranţă că puţine o mai surprind, după o existenţă trăită ca un montagne russe.

Patrizia Paglieri de la Asia Express
Patrizia Paglieri de la Asia Express

Născută în Bahamas şi trăită în San Remo în primii ani de tinereţe, Patrizia Paglieri de la Asia Express a ajuns în România pentru că tatăl ei, director de casino, urma să deschidă unul la Bucureşti. Au rămas aici şi au deschis la Buftea un restaurant. Primii ani au fost extrem de grei, după cum a mărturisit vedeta la o emisiune tv cu ani în urmă: ”Şase luni am mâncat roşii cu brânză de capră de la vecina şi am băut vin vărsat. Singurul care trebuia să nu sufere era Francesco şi cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit”.

Patrizia este foarte mândră de fiul ei alături de care participă la Asia Express, absolvent de ASE şi foarte priceput, la rândul său, în bucătărie. De altfel, băiatul nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, de care vedeta s-a despărţit înainte de plecarea în România. 

”I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el”, a povestit Patrizia Paglieri în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. 

În 2019, Patrizia Paglieri şi-a pierdut mama, în urma unei lupte crunte cu cancerul. De la mama ei învăţase vedeta de la Asia Express să gătească, iar aceasta o ajutase extrem de mult cu creşterea copilului. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg