Ce relaţie are acum Sorana cu soţul care a înşelat-o: "A fost ca un pum în ochi"

14 octombrie, 2021
4 sorana1 jpg jpeg

A ajuns la divorţ după ce a aflat că era înşelată. A suferit enorm, a cunoscut depresia, dar nu a dat înapoi. Astăzi, Sorana are o cu totul altă viaţă şi se simte iubită de cel cu care îşi împarte viaţa. Trecutul a rămas în urmă, ca şi cel ce i-a fost soţ tip de doi ani.

„Divorţul este o cumpănă în viaţa oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. Măritată fix doi ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorţ. M-a amuzat şi atunci. Aşa e viaţa.

Nu divorţul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic aşa. În momentul în care te căsătoreşti şi începi să creezi această familie, divorţul vine ca o formă de smucitură, care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea ştii ce se întâmplă cu tine”, a spus Sorana Darclee la Pro TV.

„Nu mai vorbim , fiecare are viaţa lui. Nu a rămas cu persoana cu care m-a înşelat şi asta nici nu contează. N-am să-l vorbesc de rău. Cinci ani am fost împreună. Mi se pare deplasat să vorbeşti urât despre cineva cu care ai avut o relaţie, pentru că s-a terminat relaţia urât", a adăugat solista.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg