Ce relaţie are Andreea Mantea cu mama ei: “A fost dificil pentru ea''

13 octombrie, 2020
4 mantea2 jpg jpeg

Dacă pe Andreea Mantea o cunoaşte o ţară întreagă, despre mama prezentatoarei de la  Kanal D se ştiu foarte puţine lucruri.

Andreea Mantea spune despre cea care i-a dat viaţă că i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului, dar şi toate bucuriile care i-au adus împlinire.  “A fost dificil pentru ea, la început, în faţă camerelor de luat vederi. În copilărie şi adolescenţă, mama a fost mâna de fier, a folosit şi coadă de matură, şi papucul, atunci când o supărăm.  Dar a fost şi blanda, şi caldă. A ştiut exact ce să ne înveţe şi cum să îndrume. La fel că mine, şi ea este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică, în acelaşi timp; ştie să se impună atunci când este cazul. Mă susţine, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

1 mantea1 jpg jpeg

Telespectatorii Kanal D sunt martori la emoţiile, întâmplările şi evenimentele pe care Andreea Mantea le trăieşte zi de zi, transpuse în imagini în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, ce se difuzează în fiecare luni, de la ora 23:00.

stanga
dreapta
1 mantea1 jpg jpeg
2 mantea2 jpg jpeg