Ce relaţie are Cătălin Botezatu cu cea care i-a dat viaţă

13 septembrie, 2021
7 bote15 jpg jpeg

Cătălin Botezatu şi-a deschis sufletul la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cunoscutul creator de modă a vorbit despre relaţia cu mama sa, pe care o descrie ca fiind extrem de grijulie, dar foarte exigentă.

“Îi mulţumesc pentru faptul că a avut grijă de mine în toate momentele grele ale mele, că a suferit alături de mine, că s-a bucurat de realizările mele, că a stat şi stă deasupra mea ca un înger. Îi mulţumesc pentru educaţia spartană, pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut alături de ea, dar şi alături de tatăl meu… Ea înseamnă totul pentru mine!”, a spus Cătălin Botezatu. 

Designerul şi-a spus părerea şi despre concurenţă.

 “Nu simt nicio concurenţă, plus că, din punctul meu de vedere, este ceva constructiv. Dacă aş fi fost singur pe piaţă, nu aş mai fi la fel, avem loc cu toţii pe această plajă imensă… Sunt designeri care au afaceri în lumea fashion-ului şi care merită tot respectul meu, dar există şi persoane care sunt meteorice şi dispar… Nu sunt de modă veche pentru că tot timpul m-am reinventat…  Designerii din noua generaţie, dacă nu au un sprijin financiar solid în spate, indiferent de cât de talentaţi ar fi, nu vor reuşi”, adaugă acesta. 

Cătălin Botezatu a povestit şi despre succesul său în industrie,  despre brandul său, care a devenit unul de ţară şi care dăinuie de mai bine de trei decenii. 

“Muncesc foarte mult, de 30 de ani muncesc în acest domeniu, încerc să fac numai lucruri de calitate, fără compromisuri, dar în schimb, făcând multe sacrificii. Am înţeles că nu le pot avea pe toate, aşa că am ales acest drum al profesiei, tot ceea ce fac, fac cu suflet, cu dăruire, nu las în mâna nimănui munca mea… Îmi respect publicul şi îi ofer tot ceea ce este mai bun, nu sunt metoric, ca alţi designeri…”, spune creatorul de modă. Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia