Ce s-a ales de tipul cool şi atrăgător din fosta trupă East 17?

31 octombrie, 2018
3 tony 3 jpg jpeg

În anii '90, erau ei şi băieţii de la Take That. Ei, adică cei patru britanici cool şi un pic mai dezgheţaţi care-şi spuneau East 17. Acest grup a avut mare succes între anii 1991 şi 1999 şi a vândut 18 milioane de albume în toată lumea, piese precum House of love, West End Girls, Let it rain, Stay Another Day, Hold My Body Tight făcând ravagii printre adolescenţii acelor vremuri.

Dintre toţi au ieşit în evidenţă solistul Brian Harvey şi tipul care făcea partea de rap, Tony Mortimer.

image

Cel din urmă era şi cel mai atrăgător membru al trupei, un fel de Robbie Williams a acestui grup pop. Astăzi, Tony are 48 de ani şi este departe de imaginea cu care făcea ravagii în tinereţe. Cum a evoluat el, în toţi aceşti ani?

Tony Mortimer, actualmente tatăl a două fete adolescente, a tot plecat şi revenit în trupa East 17, pentru ca, în 2013, să-şi lanseze albumul solo de debut, Songs from the Suitcase. Cam târziu pentru un reînceput de drum, nu-i aşa?

Precum colegul Brian Harvey, nici Mortimer n-a scăpat de vicii, drogurile şi alcoolul fiind cei mai buni prieteni ai lui în vremurile în care East 17 se afla pe culmile succesului. Ba, mai mult, acesta a mărturisit că a simţit presiunea succesului atât de puternic încât a căzut şi el pradă depresiei şi tentativelor de a-şi lua viaţa. 

image

Cea mai recentă apariţie TV a starului a fost undeva la începutul anului, în cadrul programului Bake Off, în care Tony a cântat versiunea la pian a cântecului Stay another day. Ocazie cu care puţini l-au recunoscut pe fostul tip mişto din East 17 în persoana bărbatului îmbrătrânit şi cu multe kilograme în plus, aşa cum apare Tony acum.

image


Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson