Ce se află în spatele eliminării lui CRBL de la Survivor. Detaliul pe care puțini îl cunosc

20 aprilie, 2022

Motivul neștiut al eliminării lui CRBL de la Survivor! Ce secret a ascuns artistul.

CRBL jpg

CRBL a fost foarte contrariat când și-a auzit numele rostit de Daniel Pavel în contextul unei eliminări surpriză.

Artistul nu a plecat votat de colegi, care, surprinzător, începuseră să-l agreeze, ci datorită unei complicații serioase de sănătate.

Și totuși, ce se află în spatele eliminării lui CRBL de la Survivor? Ei bine, deși ni s-a tot repetat că solistul are probleme medicale, după câteva ture de absență, el revenise în concurs, dornic să evolueze pentru tribul Vulturilor. Totuși, fizicul nu l-a mai ajutat. Potrivit showblitz.ro, secretul bine ascuns a ieșit la lumină. Se pare că artistul are probleme de ordin digestiv, motiv pentru care medicul show-ului l-a sfătuit să întrerupă activitatea fizică. La fel a plecat și Otilia Bilionera, tot cu probleme digestive.

CRBL este unul dintre concurenții care au slăbit cel mai mult la Survivor. Pentru corp, a fost un șoc, iar excesul de cocos unora nu le este benefic. Căci acest aliment este principalul lucru care le ține concurenților de foame pe insula Survivor. Dacă Laura Giurcanu mărturisea că ea adoră cocosul în continuare, ei bine, altora le creează probleme digestive.

CRBL a plecat forțat, în ciuda faptului că și-a dorit enorm să fie prezent în finală. Mai mult ca sigur, fostul Faimos va detalia problemele apărute în cadrul interviurilor post concurs deja consacrate și așteptate de fani.

Care sunt beneficiile și contraindicațiile cocosului?

Compus în principal din apă, nuca de cocos are o cantitate mare de grăsimi conținute în pulpă. Este bogat în carbohidrați și oferă, de asemenea, o cantitate corectă de carbohidrați și fibre.

Are un conținut bun de săruri minerale, incluzând mai ales fier, potasiu, cupru, zinc , magneziu, fosfor și sodiu. De asemenea, are o pondere bună de vitamine, în principal vitamine din grupele B , C, E, K și J. Atât apa, cât și pulpa sunt potrivite de sete și hidratare , capabile să ofere energie dacă vă simțiți slabi. În special, apa este de asemenea capabilă să promoveze întărirea sistemului imunitar și are un efect purificator remarcabil .

Proprietățile sale de tonifiere îl fac în special recomandat sportivilor sau celor aflați în faza convalescentă.

Datorită prezenței acidului lauric în acest fruct, există efecte benefice asupra sistemului nervos . Conținutul ridicat de fibre al pulpei favorizează, de asemenea, motilitatea intestinală și ajută în caz de constipație.

Însă conținutul ridicat de fibre de nucă de nucă de cocos poate duce la disconfort intestinal pentru cei care, în mod normal, nu obțin suficient. În acest caz, este mai bine să procedați cu un consum treptat de fructe, verificându-i efectele.



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg