Ce se întâmplă cu relaţia dintre Antonia şi Alex Velea după 8 ani de iubire şi doi copii împreună. Ea a recunoscut

2 septembrie, 2020
8 antonia si alex velea 1 jpg jpeg

Despre cariera lor am auzit şi am citit multe, dar despre viaţa personală? Antonia şi Alex Velea nu se feresc să împartă cu fanii lor momentele personale, din viaţa lor de familie. 

Antonia şi Alex Velea au împlinit 8 ani de relaţie. Nu de mariaj, căci cei doi nu sunt căsătoriţi, cântăreaţa, în acte, încă este soţia lui Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are primul copil, pe Maya, o fetiţă superbă. Iată că acum, la 8 ani de când formează un cuplu, cântăreaţa de 31 de ani i-a făcut o declaraţie bărbatului iubit.

„Doi copii şi 8 ani mai târziu. Sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt, am început să mă îndrăgostesc şi mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noştri!”, a dezvăluit public artista.

Nici el nu s-a lăsat mai prejos: ”Eşti peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulţi ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!”

1 antonia jpg jpeg

Se ştie că artista e şi acum în divorţ de italianul Vincenzo Castellano. Au împreună o fiică de 10 ani. Micuţa locuieşte în Italia, însă Antonia merge adesea să o vadă împreună cu Alex Velea şi cei doi băieţi ai lor. 

E considerată cea mai frumoasă femeie din România, dar nu e perfectă! Antonia a spus cu ce se confruntă

Nu mai e un secret faptul că de câţiva ani de zile Antonia este considerată cea mai frumoasă româncă. Are un chip superb, şi un trup pe măsură. Iată că acum, fără să o oblige nimeni, artista de 31 de ani a dezvăluit ce imperfecţiuni are pe trup! Nimeni nu ar fi bănuit că şi ea se confruntă cu aşa ceva! La fiecare eveniment, la fiecare postare pe Instagram, Antonia afişează o imagine perfectă atât atunci când este machiată, cât şi nemachiată. Spunem că ea este perfectă, că are un chip superb, ca al unei tinere de 18 ani, şi un corp de zeiţă, bine proporţionat, cu picioare lungi şi bust voluminos. Ei bine...ea ne demonstrează că perfecţiunea nu există, că şi ea are mici probleme ca majoritatea femeilor.

Antonia a dezvăluit acum că are pe trup vergeturi! Da, după atâtea ore intense în sala de sport, după un regim alimentar sănătos, şi ea se confruntă cu aceste imperfecţiuni. Cântăreaţa de 31 de ani a postat în mediul online o imagine în care se vede că pe posterior are acele dungi mai inestetice. Nu le-a ascuns deloc, le-a întrebat şi pe urmăritoarele ei dacă au aşa ceva.

7 antonia sexy jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg