Ce şi-ar dori George Burcea de la fetiţele pe care le are cu Andreea Bălan: "Nu vor mai fi nevoite să facă figuraţie pentru 40 de lei"

12 august, 2020
1 burcea jpg jpeg

George Burcea speră ca fetiţele pe care le are cu Andreea Bălan, Ela şi Clara, să îl urmeze pe scenă. Cu toate astea, nu va încerca să le influenţeze cu nimic în drumul ales.

„Am o legătură destul de puternică, zic eu, cu „lăpticii” mei, iar de fiecare dată când ne vedem mergem la Zoo, în pădure, în parc, pe străzi sau stăm în curte şi ne jucăm de dimineaţă până seara. Nu-mi doresc să le forţez să-mi calce pe urme dar, dacă ar alege acest drum, cred că le-ar fi mai uşor având în vedere faptul că eu am compania mea de film. Ele nu vor mai fi nevoite să facă figuraţie simplă plătită cu 40 de lei, aşa cum am făcut cândva, iar uşile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele. A nu se înţelege că le voi pune totul pe tavă, dar îmi va fi mai uşor să le ajut să-şi întindă aripile”, a mărturisit George Burcea pentru Libertatea.

Actorul va fi unul dintre protagoniştii show-ului Ferma de la PRO TV.

“Sper ca în perioada petrecută acolo să nu se întâmple ceva rău cu familia mea şi eu să nu pot ajunge la timp”, adaugă el.  Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg